Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Izvedbene umjetnosti

Eddie Izzard počinje turneju u Beogradu

29.01.2013. Dunja Hafner
www.facebook.com

www.facebook.com

Jedan od najvećih stand-up komičara svih vremena Eddie Izzard dolazi u Beograd 29. ožujka. Edward John “Eddie” Izzard britanski je komičar i glumac koji često nastupa u ženskoj odjeći. Svoju karijeru započeo je u londonskom West Endu, a njegov humor i šale vrlo su raznoliki. Tako često u nastupima koristi ozbiljne teme kao povijest, filozofiju ili religiju. Ovog puta nastupat će u Domu omladine Beograda s novom predstavom pod nazivom “EDDIE IZZARD – FORCE MAJEURE!”, što bi u prijevodu značilo Eddie Izzard – Viša sila. Nastup je dio turneje koja će trajati godinu dana, a Beograd je privilegiran jer će ugostiti komičara prije New Yorka, Londona, Berlina i drugih velikih gradova.

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari