Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Izvedbene umjetnosti

Eddie Izzard počinje turneju u Beogradu

29.01.2013. Dunja Hafner
www.facebook.com

www.facebook.com

Jedan od najvećih stand-up komičara svih vremena Eddie Izzard dolazi u Beograd 29. ožujka. Edward John “Eddie” Izzard britanski je komičar i glumac koji često nastupa u ženskoj odjeći. Svoju karijeru započeo je u londonskom West Endu, a njegov humor i šale vrlo su raznoliki. Tako često u nastupima koristi ozbiljne teme kao povijest, filozofiju ili religiju. Ovog puta nastupat će u Domu omladine Beograda s novom predstavom pod nazivom “EDDIE IZZARD – FORCE MAJEURE!”, što bi u prijevodu značilo Eddie Izzard – Viša sila. Nastup je dio turneje koja će trajati godinu dana, a Beograd je privilegiran jer će ugostiti komičara prije New Yorka, Londona, Berlina i drugih velikih gradova.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari