Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Izvedbene umjetnosti

Eddie Izzard počinje turneju u Beogradu

29.01.2013. Dunja HafnerVrijeme čitanja: 1 minuta
www.facebook.com

www.facebook.com

Jedan od najvećih stand-up komičara svih vremena Eddie Izzard dolazi u Beograd 29. ožujka. Edward John “Eddie” Izzard britanski je komičar i glumac koji često nastupa u ženskoj odjeći. Svoju karijeru započeo je u londonskom West Endu, a njegov humor i šale vrlo su raznoliki. Tako često u nastupima koristi ozbiljne teme kao povijest, filozofiju ili religiju. Ovog puta nastupat će u Domu omladine Beograda s novom predstavom pod nazivom “EDDIE IZZARD – FORCE MAJEURE!”, što bi u prijevodu značilo Eddie Izzard – Viša sila. Nastup je dio turneje koja će trajati godinu dana, a Beograd je privilegiran jer će ugostiti komičara prije New Yorka, Londona, Berlina i drugih velikih gradova.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari