Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Florence and the Machine novo ime INmusic festivala

06.03.2015. Ziher.hr
Foto: facebook.com/florenceandthemachine

Foto: facebook.com/florenceandthemachine

Već imamo najavljen veliki broj izvođača koji će nastupati na jubilarnom, desetom INmusic festivalu, a večeras su nas u 20:17 sati razveselili još jednim imenom čiji će nastup ugodnim i snenim melodijama obojiti jarunski Otok mladosti. Radi se upravo o indie bendu Florence and the Machine, odnosno o engleskoj riđokosoj divi Florence Welch i njenim pratećim glazbenicima.

Nedavno je najavila novi album “How Big How Blue How Beautiful”, a čini se da ćemo ga među prvima čuti uživo upravo u Zagrebu, s obzirom na to da izlazi neposredno prije samog festivala, 2. lipnja.

Headlineri se nižu jedan po jedan, a čini se da nam je ovaj INmusic spremio jednu zbilja sveobuhvatnu glazbenu poslasticu. Dosad su najavljeni glazbenici kao što su Placebo, Franz Ferdinand & Sparks, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, Frank Turner, La Roux, Black Rebel Motorcycle Club, Death Cab For Cutie, Eagles of Death Metal i Future Islands, a ova je glazbenica predivan dodatak kolekciji ovogodišnjeg line-upa. Zapravo, kao što su i sami napisali na facebook stranici festivala, upravo njegova ovogodišnja kruna.

Nadamo se da će nas i sljedeće ime, koje će, pretpostavljamo, ubrzo najaviti, razveseliti kao i ovo.

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari