Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Frooom na Animafestu najavljuje ljetne filmske radionice u kinu Tuškanac

05.06.2014. Ziher.hr
Foto: www.frooom.eu

Foto: www.frooom.eu

Ovu subotu, 7.6.2014, Frooom priprema posebno druženje uz Animafest na platou Kina Tuškanac. Klinci će imati priliku naučiti sve tajne stop animacije, napraviti kratki film na temu Savršenog grada, družiti se s Frooomovcima, i to sve u čarobnom ambijentu Tuškanca!

Pridružite im se u subotu od 9h do 11h i povedite Vaše najmlađe na radionicu stop animacije uz umjetnika/voditelja radionice Mihaela Gibu i njegove goste iznenađenja!

Bacači sjenki po treću godinu za redom organiziraju edukativne radionice o filmu uz potporu Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa Republike Hrvatske, Hrvatskog audiovizualnog centra te Grada Zagreba!

Prijave za ljetne filmske radionice još uvijek traju, a prijave do 10. 6. donose poseban popust! Cijena radionica za sudionike/ice koji se prijave do 10.06. iznosi 650 kuna, a nakon tog termina 750 kuna.

Četiri jedno-tjedne radionice namijenjene su djeci od 9 do 12 godina koji vole film i pametnu zabavu, a održavaju se od 16.6. do 11.7. u zagrebačkom kinu Tuškanac te Centru za likovni odgoj grada Zagreba, radnim danom od 9 do 15 sati.

Foto: www.frooom.eu

Foto: www.frooom.eu

Za naše najmlađe Frooom radionice zabavan su i edukativan početak ljeta u kojem mogu naučiti sve tajne nastajanja filmske umjetnosti! Za edukaciju i igru zaduženi su Petra Težak i Nada Kovačević (glumice i dramske edukatorice), Mihael Giba i Marko Tadić (multimedijalni umjetnici), Miro Manojlović (montažer, glazbeni i multimedijalni umjetnik), Mirko Bogosavac i Igor Longo (psiholozi), Mila Pavičević (dramaturginja i scenaristica), Mare Šuljak (multimedijalna umjetnica, dizajnerica i slikarica), Boris Bakal (filmski redatelj i glumac) i drugi.

Polaznicima je osiguran zdrav topli obrok i napitci, kao i sredstva za rad i cjelodnevni boravak (od 8 do 16 sati) tijekom kojeg će naučiti gledati i voljeti film.

Za one koji se osjećaju posebno kreativno, Frooom 2014. organizira i natječaj za najbolji kratak video!

Napravite kratak video (do 3minute) kojim objašnjavate zašto volite film, stavite ga na Frooomovu Facebook stranicu ili ga pošaljite na frooom2014@gmail.com i sudjelujte na radionici – besplatno.

(Visited 173 times, 1 visits today)

Komentari