Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Najava: Energični Repetitor vraća se u Tvornicu kulture

04.12.2014. Ziher.hr
Foto: Press

Foto: Press

Beogradski garažni post punk trojac Repetitor vraćaju se u Tvornicu Kulture u subotu, 31.1.2015., u sklopu nove turneje po regiji. Repetitor su zagrebačkoj publici već dobro poznati gosti koji još jednom dolaze osvojiti metropolu svojom provjerenom kombinacijom moćne buke.

Repetitor su jedan od najvećih regionalnih alter bendova i trenutno najbolje što suvremena beogradska garažna rock scena može ponuditi. Milena Milutinović  (bubnjevi), Ana-Marija Cupin (bas, vokal) i Boris Vlastelica (gitara, vokal) svoj  prepoznatljivi zvuk polako su gradili pod utjecajem žestokog rock‘n’rolla, post-punka  i svega između, a visoko energične pjesme stvaraju u međuodnosu instrumenata i vokala. Od osnutka 2005. godine, preko prvog albuma “Sve što vidim je prvi put“ iz 2008., koji je proglašen jednim od najautentičnijih rock uradaka ovih prostora, te zadnjeg hvaljenog “Dobrodošli na okean”, Repetitor je postao jedan od najprodornijih mladih bendova s Balkana, a singlovi Opet jak, U pravom trenutku ili Biću bolji govore o moći ovog sastava.

Svoj utjecaj redovito šire na koncertima po regiji, ali i cijeloj Europi, te na svim velikim festivalima kao što su Sziget, Exit, SuperUho, ili pak Waves. Upravo su svirke njihovo najjače oružje koje im je priskrbilo hordu fanova, a svi redom prepoznaju snagu, energiju, buntovnost i zapaljivost ovog moćnog trojca. Ulaznice u pretprodaji iznose 40 kn, dok će na dan koncerta za ulaznicu trebati izdvojiti 55 kn.

 

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari