Istaknuto
18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

18.02.2018.

Svi su čuli za onaj provokativni dio Frljićeve interpretacije Pirandellove drame u Satiričkom kazalištu Kerempuh, no u suštini predstave nalaze se potraga za autentičnim identitetom i borba protiv pasivnosti.

Vizart

Ilustrirani detalji iz filma Grand Budapest Hotel

20.07.2014. Ziher.hr
Foto: screenshot/behance.net/lorena-g

Foto: screenshot/behance.net/lorena-g

Izašavši iz kina grafička dizajnerica Lorena G razmišljala je o detaljima koje je vidjela u filmu Grand Budapest Hotel Wes Andersona. Očarana mnoštvom lijepih stvari i naizgled primamljivih kolača odlučila je nanovo pogledati film, kadar po kadar, te ilustrirati stvarčice poput privjesaka za hotelske sobe, putovnice Zubrowke, Menol’s kutije i zbirke romantične poezije vol. I. Upravo je iz te ideje proizašao njen projekt pod nazivom istoimenog filma – Grand Budapest Hotel Flat. Više ilustracija možete pogledati ovdje.

(Visited 41 times, 1 visits today)

Komentari