Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Vizart

Ilustrirani detalji iz filma Grand Budapest Hotel

20.07.2014. Ziher.hr
Foto: screenshot/behance.net/lorena-g

Foto: screenshot/behance.net/lorena-g

Izašavši iz kina grafička dizajnerica Lorena G razmišljala je o detaljima koje je vidjela u filmu Grand Budapest Hotel Wes Andersona. Očarana mnoštvom lijepih stvari i naizgled primamljivih kolača odlučila je nanovo pogledati film, kadar po kadar, te ilustrirati stvarčice poput privjesaka za hotelske sobe, putovnice Zubrowke, Menol’s kutije i zbirke romantične poezije vol. I. Upravo je iz te ideje proizašao njen projekt pod nazivom istoimenog filma – Grand Budapest Hotel Flat. Više ilustracija možete pogledati ovdje.

Komentari