Istaknuto
11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

08.10.2017.

Zadnja tri mjeseca 2017. godine očekuje nas veliki broj raznolikih glazbenih sadržaja, od premijernog koncerta kultnog islandskog sastava Sigur Ros u Domu sportova do novih sezona popularnih programa kao što su MIMO, ZEZ, Good Vibrations, Začarana Močvara i drugi.

Glazba

Kazahstanski DJ Rustam Ospanoff gostuje u Zagrebu!

12.03.2013. Antonia Šeremet
Foto: facebook.com/ospanoff

Foto: facebook.com/ospanoff

Rustam Ospanoff,  svjetski poznati kazahstanski DJ koji uživa veliku popularnost diljem Azije 16. ožujka nastupa u tvornici Katran/foto studio Museum, u Zagrebu. Ospaoff je organizator najvećeg glazbenog festivala u Kazahstanu, JAZZYSTAN koji se održava od 2009. godine. Do sada su ugostili glazbena imena poput Jamiroquaija, Jazzanova Live feat. Paul Randolph Live, Marcos Vallea te mnoge druge iz Japana, SAD i Europe, a Ospanoff je surađivao s mnogima od njih. Ovo će biti prvo njegovo gostovanje u Hrvatskoj, te će pozornicu podijeliti s hrvatskim DJ snagama Eddyjem Ramichem i Majom Milich. Početak koncerta je zakazan za 22h, a karte će se moći kupiti na ulazu za 40 kuna. Da biste mogli prisustvovati koncertu morate poslati e-mail na photo.studio.museum@gmail.com  da biste rezervirali svoje mjesto.

Komentari