Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Kazahstanski DJ Rustam Ospanoff gostuje u Zagrebu!

12.03.2013. Antonia Šeremet
Foto: facebook.com/ospanoff

Foto: facebook.com/ospanoff

Rustam Ospanoff,  svjetski poznati kazahstanski DJ koji uživa veliku popularnost diljem Azije 16. ožujka nastupa u tvornici Katran/foto studio Museum, u Zagrebu. Ospaoff je organizator najvećeg glazbenog festivala u Kazahstanu, JAZZYSTAN koji se održava od 2009. godine. Do sada su ugostili glazbena imena poput Jamiroquaija, Jazzanova Live feat. Paul Randolph Live, Marcos Vallea te mnoge druge iz Japana, SAD i Europe, a Ospanoff je surađivao s mnogima od njih. Ovo će biti prvo njegovo gostovanje u Hrvatskoj, te će pozornicu podijeliti s hrvatskim DJ snagama Eddyjem Ramichem i Majom Milich. Početak koncerta je zakazan za 22h, a karte će se moći kupiti na ulazu za 40 kuna. Da biste mogli prisustvovati koncertu morate poslati e-mail na photo.studio.museum@gmail.com  da biste rezervirali svoje mjesto.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari