Istaknuto
16.08.2018.

Iako je zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Glazba

Kazahstanski DJ Rustam Ospanoff gostuje u Zagrebu!

12.03.2013. Antonia Šeremet
Foto: facebook.com/ospanoff

Foto: facebook.com/ospanoff

Rustam Ospanoff,  svjetski poznati kazahstanski DJ koji uživa veliku popularnost diljem Azije 16. ožujka nastupa u tvornici Katran/foto studio Museum, u Zagrebu. Ospaoff je organizator najvećeg glazbenog festivala u Kazahstanu, JAZZYSTAN koji se održava od 2009. godine. Do sada su ugostili glazbena imena poput Jamiroquaija, Jazzanova Live feat. Paul Randolph Live, Marcos Vallea te mnoge druge iz Japana, SAD i Europe, a Ospanoff je surađivao s mnogima od njih. Ovo će biti prvo njegovo gostovanje u Hrvatskoj, te će pozornicu podijeliti s hrvatskim DJ snagama Eddyjem Ramichem i Majom Milich. Početak koncerta je zakazan za 22h, a karte će se moći kupiti na ulazu za 40 kuna. Da biste mogli prisustvovati koncertu morate poslati e-mail na photo.studio.museum@gmail.com  da biste rezervirali svoje mjesto.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari