Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Kazahstanski DJ Rustam Ospanoff gostuje u Zagrebu!

12.03.2013. Antonia Šeremet
Foto: facebook.com/ospanoff

Foto: facebook.com/ospanoff

Rustam Ospanoff,  svjetski poznati kazahstanski DJ koji uživa veliku popularnost diljem Azije 16. ožujka nastupa u tvornici Katran/foto studio Museum, u Zagrebu. Ospaoff je organizator najvećeg glazbenog festivala u Kazahstanu, JAZZYSTAN koji se održava od 2009. godine. Do sada su ugostili glazbena imena poput Jamiroquaija, Jazzanova Live feat. Paul Randolph Live, Marcos Vallea te mnoge druge iz Japana, SAD i Europe, a Ospanoff je surađivao s mnogima od njih. Ovo će biti prvo njegovo gostovanje u Hrvatskoj, te će pozornicu podijeliti s hrvatskim DJ snagama Eddyjem Ramichem i Majom Milich. Početak koncerta je zakazan za 22h, a karte će se moći kupiti na ulazu za 40 kuna. Da biste mogli prisustvovati koncertu morate poslati e-mail na photo.studio.museum@gmail.com  da biste rezervirali svoje mjesto.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari