Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Knjige

Književni petak: Što pametna žena treba znati?

26.03.2015. Ziher.hr
Foto: Književni petak/press

Foto: Književni petak/press

Što pametna žena treba znati? tema je novog Književnog petka koji će se održati 27. ožujka u Gradskoj knjižnici, Starčevićev trg 6, Galerija Kupola, 3. kat, s uobičajenim početkom u 20 sati.

Tribina je potaknuta nedavnom polemikom feministkinja na domaćem terenu u koju su se uključile mnoge žene i ljudi, a pokušat će u konstruktivnom tonu odgovoriti na neka od sljedećih pitanja: Što je nama naša borba dala? Jesmo li odgovorni za druge kao i za sebe? Koliko je kartica teorije potrebno po glavi za dozvoljenu deklaraciju prave femisnitkinje? Smije li muškarac pomagati u kući? Je li naša Predsjednica uistinu žena?

Urednica i voditeljica je Ivana Simić Bodrožić, a na tribini će odgovore na pitanja dati Ida Prester, Marina Krleža i Maja Hrgović.

(Visited 228 times, 1 visits today)

Komentari