Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Knjige

Književni petak: Što pametna žena treba znati?

26.03.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Književni petak/press

Foto: Književni petak/press

Što pametna žena treba znati? tema je novog Književnog petka koji će se održati 27. ožujka u Gradskoj knjižnici, Starčevićev trg 6, Galerija Kupola, 3. kat, s uobičajenim početkom u 20 sati.

Tribina je potaknuta nedavnom polemikom feministkinja na domaćem terenu u koju su se uključile mnoge žene i ljudi, a pokušat će u konstruktivnom tonu odgovoriti na neka od sljedećih pitanja: Što je nama naša borba dala? Jesmo li odgovorni za druge kao i za sebe? Koliko je kartica teorije potrebno po glavi za dozvoljenu deklaraciju prave femisnitkinje? Smije li muškarac pomagati u kući? Je li naša Predsjednica uistinu žena?

Urednica i voditeljica je Ivana Simić Bodrožić, a na tribini će odgovore na pitanja dati Ida Prester, Marina Krleža i Maja Hrgović.

(Visited 256 times, 2 visits today)

Komentari