Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Na dan ulaska Hrvatske u EU: Anti Flag u KSET-u!

05.06.2013. Borna Molnar-Erhatić
https://www.facebook.com/anti.flag.official

https://www.facebook.com/anti.flag.official

Prvog dana srpnja, na dan veličanstvenog slavlja ulaska Hrvatske u EU, iz sjedišta hrvatske bratske zajednice Pittsburgha, u KSET dolaze legendarni američki punkeri Anti-Flag! Kako i samo ime govori bend je politički angažiran te javno podržavaju kampanje Greenpeacea i PETAe, a svirali su i na demonstracijama protiv G20, na ulicama New York povodom Occupy Wall Streeta i na mnogim drugim sličnim događanjima. Iako su počeli kao izrazito DIY (do it yourself) bend, stekavši popularnost 2000. godine prešli su na Fat Wreck Chords, pa zatim 2005. na RCA major label, što im je pomalo poljuljalo anarhistički kredibilitet. Ljagu s imena sprali su 2009. kada su vratili nezavisnim korijenima potpisavši za izdavačku kuću SideOneDummy.

Ovaj koncert je ujedno i predstavljanje Punk Rock Holiday festivala koji se održava od 10. Do 14. Srpnja u slovenskom Tolminu. Pa tako ako kupite kartu za festival, ulaznicu za ovaj koncert dobivate na poklon! Inače je cijena karte 70kn u pretprodaji, a na dan koncerta 20kn više. Pošto je koncert u KSET-u, potrebno je imati njihovu člansku iskaznicu.

(Visited 66 times, 1 visits today)

Komentari