Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Na dan ulaska Hrvatske u EU: Anti Flag u KSET-u!

05.06.2013. Borna Molnar-Erhatić
https://www.facebook.com/anti.flag.official

https://www.facebook.com/anti.flag.official

Prvog dana srpnja, na dan veličanstvenog slavlja ulaska Hrvatske u EU, iz sjedišta hrvatske bratske zajednice Pittsburgha, u KSET dolaze legendarni američki punkeri Anti-Flag! Kako i samo ime govori bend je politički angažiran te javno podržavaju kampanje Greenpeacea i PETAe, a svirali su i na demonstracijama protiv G20, na ulicama New York povodom Occupy Wall Streeta i na mnogim drugim sličnim događanjima. Iako su počeli kao izrazito DIY (do it yourself) bend, stekavši popularnost 2000. godine prešli su na Fat Wreck Chords, pa zatim 2005. na RCA major label, što im je pomalo poljuljalo anarhistički kredibilitet. Ljagu s imena sprali su 2009. kada su vratili nezavisnim korijenima potpisavši za izdavačku kuću SideOneDummy.

Ovaj koncert je ujedno i predstavljanje Punk Rock Holiday festivala koji se održava od 10. Do 14. Srpnja u slovenskom Tolminu. Pa tako ako kupite kartu za festival, ulaznicu za ovaj koncert dobivate na poklon! Inače je cijena karte 70kn u pretprodaji, a na dan koncerta 20kn više. Pošto je koncert u KSET-u, potrebno je imati njihovu člansku iskaznicu.

(Visited 74 times, 1 visits today)

Komentari