Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Nagrade

Nagradnjača: Ziher.hr vas vodi u Kerempuh na predstavu Živio Harms! Čuda postoje!

28.04.2014. Ziher.hr
Foto: www.kazalistekerempuh.hr

Foto: www.kazalistekerempuh.hr

Ziher.hr vas vodi na predstavu „Živio Harms! Čuda postoje“ satiričkog kazališta Kerempuh u utorak, 29. travnja.

Predstavu je režirao makedonski redatelj Aleksandar Popovski koji je, s dramaturginjom Dorom Delbianco, napravio izbor tekstova iz djela Daniila Harmsa. U predstavi glume Linda Begonja, Ivan Đuričić, Tarik Filipović, Hrvoje Kečkeš, Luka Petrušić, Maja Posavec, Rakan Rushaidat, Branka Trlin i Mia Anočić Valentić. Za glazbenu podlogu zadužen je bio makedonski bend Foltin.

Više o predstavi možete saznati iz Ziherova osvrta predstave na sljedećem linku:

Osvrt – Živio Harms! Čuda postoje: Ulazak u svijet marginalca obavijen čistim ludilom

Ziher.hr dijeli čitateljima 2×2 ulaznice za izvedbu ove predstave u utorak, 29. travnja, u 20 sati. Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri potrebno je samo upisati ime i prezime u komentare ispod članka sutra do 12 sati. Dobitnike ćemo objaviti u 14 sati na Ziherovoj Facebook stranici. Sretno!

(Visited 78 times, 1 visits today)

Komentari