Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Najava – Čuješ?!: Udriground, Buco i Kalašnjikovi te Humanofon u KSET-u

28.12.2014. Ziher.hr
cujes

https://www.facebook.com/cujesKSET

Drugo izdanje novog KSET-ovog programa za promoviranje neafirmiranih bendova Čuješ?! dovodi nam tri nova izvođača, a to su Udriground, Buco i Kalašnjikovi te Humanofon. KSET očito naporno radi da pretvori i utorak u još jedan udarni dan za koncerte, a kako će ovaj zanimljivi nastup zvučati imat ćete priliku čuti 13. siječnja.

Udriground nije Dubioza, nije TBF, već karlovačka dostava groova, funky-flota s dva kormilara. Imali smo ih prilike slušati prije dvije godine u sklopu Demonstratora i prošle godine na INmusic festivalu. U procesu su snimanja novog materijala, a u međuvremenu će nam dopustiti da škicnemo o čemu se tu radi.

Čuješ?! nam dovodi i dugoočekivanu zagrebačku promociju krčke Regge Mafije, Buce i Kalašnjikova. Ako niste još čuli za ove mladiće, ne berite brigu jer momci donose vaše spasenje u ovaj siječanjski utorak.

Humanofon je još jedan karlovački bend koji jako vješto kombinira reggae, dub i funk. Neka vas ove melodije povedu bespućima paralelnih svjetova, a ritmovi bace u trans kakvih se ne bi posramili ni najpoznatiji afrički šamani. Dečki pripremaju drugi album, a što se to kuha na njemu također možete otkriti u sklopu ovog koncerta.

Nagrade za bendove koji se kriju iza ovog programa su osvajanje poklon bona u TMS-u, gig na brucošijadi FER-a, u riječkoj Harteri i snimanja singla i spota, a svi znatiželjnici koji navrate poslušati bendove u KSET do 22:30 plaćaju upad 10 kn. Čuvajte ulaznice jer dolaskom na dva Čuješ?! koncerta osiguravate upad na treći za džabe.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari