Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Glazba

Najava – Čuješ?!: Udriground, Buco i Kalašnjikovi te Humanofon u KSET-u

28.12.2014. Ziher.hr
cujes

https://www.facebook.com/cujesKSET

Drugo izdanje novog KSET-ovog programa za promoviranje neafirmiranih bendova Čuješ?! dovodi nam tri nova izvođača, a to su Udriground, Buco i Kalašnjikovi te Humanofon. KSET očito naporno radi da pretvori i utorak u još jedan udarni dan za koncerte, a kako će ovaj zanimljivi nastup zvučati imat ćete priliku čuti 13. siječnja.

Udriground nije Dubioza, nije TBF, već karlovačka dostava groova, funky-flota s dva kormilara. Imali smo ih prilike slušati prije dvije godine u sklopu Demonstratora i prošle godine na INmusic festivalu. U procesu su snimanja novog materijala, a u međuvremenu će nam dopustiti da škicnemo o čemu se tu radi.

Čuješ?! nam dovodi i dugoočekivanu zagrebačku promociju krčke Regge Mafije, Buce i Kalašnjikova. Ako niste još čuli za ove mladiće, ne berite brigu jer momci donose vaše spasenje u ovaj siječanjski utorak.

Humanofon je još jedan karlovački bend koji jako vješto kombinira reggae, dub i funk. Neka vas ove melodije povedu bespućima paralelnih svjetova, a ritmovi bace u trans kakvih se ne bi posramili ni najpoznatiji afrički šamani. Dečki pripremaju drugi album, a što se to kuha na njemu također možete otkriti u sklopu ovog koncerta.

Nagrade za bendove koji se kriju iza ovog programa su osvajanje poklon bona u TMS-u, gig na brucošijadi FER-a, u riječkoj Harteri i snimanja singla i spota, a svi znatiželjnici koji navrate poslušati bendove u KSET do 22:30 plaćaju upad 10 kn. Čuvajte ulaznice jer dolaskom na dva Čuješ?! koncerta osiguravate upad na treći za džabe.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari