Istaknuto
23.08.2017.

Riječka četvorka Silk Milk definirana je kao instrumental progressive funk rock bend, sviraju autorske skladbe i u tome uživaju. Ozbiljni su što se tiče pristupa stvaranju glazbe, no u tome uvijek nađu mjesta za zabavu. Dok pripremaju debitantski EP, upoznajte ih malo bolje u intervjuu.

20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

Glazba

Najava: Good Vibrations i ukrajinski psihodelični stoneri

22.10.2014. Ziher.hr
Foto: Press

Foto: Press

Večeras je na rasporedu još jedno izdanje Good Vibrations u Vintage Industrial Baru s bendovima Stoned Jesus, Hesperian Death Horse i Elephant Stalker.

Elephant Stalker je četveročlani instrumental bend iz Zagreba, koji pretvara krv, znoj i suze u glazbene forme. Iako ne postoje dugo, ubrzo su kroz nastupe sakupili velik broj poklonika u Zagrebu, a stigli su i već dva puta zasvirati na Good Vibrationsu. Da se tradicija ne bi narušila, eto ih i ove sezone.

 

Hesperian Death Horse je post-metal/sludge/ambient bend osnovan 2012. godine. Momci iza sebe imaju hvaljen album „Mrtav“, izdan za američku kuću Play The Assasin Records, a zamišljen kao dio trilogije čiji ostatak tek očekujemo. Početkom godine su izdali „The Electric Wizard“ split EP.

 

Ukrajinski psychodelic stoner rockeri Stoned Jesus stižu u sklopu svoje europske turneje na Good Vibrations u Vintage Industrial Bar. Bend broji tri člana, a iza sebe imaju dva albuma, „First Communion“ (2010) i „Seven Thunders Roar“ (2012). U travnju ove godine izdali su singl Here Come the Robots, kojim najavljuju nadolazeći novi album. Bend je nastao 2009. godine i u razmjerno kratkom roku dosegao veliku popularnost, a zašto je tome tako najbolje da se uvjerite večeras u Vintage Industrial Baru.

 

Karte možete večeras kupiti na ulazu u klub, po cijeni od 40 kuna.

Komentari