Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Punčke predgrupa Pipsima u Domu sportova

26.09.2014. Ziher.hr
Foto: spancirfest.com / Punčke

Foto: spancirfest.com / Punčke

Poziv za nastup prije Pipsa na sjajan način zaokružuje izuzetnu godinu u životu Punčki. Njihov aktualan album “Sunčano s povremenom naoblakom” u 2014. je godini doživio pravu afirmaciju i lansirao grupu među najtraženije u regiji. Dnevnik Punčki uključivao je nebrojene nastupe po klubovima i festivalima među kojima se ističu svirke na Exitu, Szigetu, Superuhu, u rasprodanom Malom pogonu Tvornice kulture, ali posebno dva gostovanja na koncertima Queens Of The Stone Age u Ljubljani i Zagrebu za što je pozivnica stigla ravno iz stožera Josha Hommea i njegove bande.

Prva “neslužbena” suradnja Punčki i Pipsa dogodila se na snimanju videospota Trubač u kojem su djevojke dale sviračku podršku Yayi. Zajednički nastup u Domu sportova dat će Anji, Ruby i Luciji priliku da se pokažu pred publikom na vrhunski produciranoj pozornici, kako i priliči ovom uistinu posebnom koncertu. Bit će to posljednja zagrebačka svirka Punčki prije početka rada na novom albumu.

PipsChips&Videoclips vraćaju se u Dom sportova na najveći i najvažniji koncert svoje karijere, koncert koji će pokazati koliko najzagrebačkiji od svih bendova ima impresivan popis pjesama na svom kontu. Počevši od debitantskog klasika “Shimpoo Pimpoo”, pa sve do aktualnog hvaljenog “Walta” Pipsi će pripremiti divovski best of set koji će na savršen način sumirati više od dva desetljeća na sceni.

Do 1. listopada ulaznice su u prodaji po cijeni od 60 kn, nakon toga penju se na 70 kn, dok će na sam dan koncerta iznositi 90 kn.

 

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari