Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Rasprodan koncert karijere Urban&4: Satnica

21.02.2015. Lucija Jakelić
foto:facebook.com/urban

foto:facebook.com/Urban4

Damir Urban i njegova Četvorka rasprodali su Dom sportova, koji će danas obojati raznolikim repertoarom: mitskim Lauferom, hitovima s antologijskih albuma “Otrovna kiša” i “Žena dijete” i onim s posljednjih diskografskih izdanja zaključenih s aktualnim “Mamutom” – jednim od najboljih albuma 2014. godine.  Misteriozan i inteligentan glazbeni gentleman pozornicu će podijeliti s tri predizvođačice. Girlpower će pozornicom prohujati radi Milice Šerbedžije i Dunje Ercegović / Lovely Quinces te Mozartina – zbora koji još od 2011. surađuje s Urbanom. 

Vrata Doma sportova otvorit će se u 20:00 sati. Prva na scenu stupa Milica Šerbedžija u 20:40. Svježa 18-godišnja umjetnica rođena je Londončanka koja je veći dio života provela u Los Angelesu, a trenutno živi i stvara u Rijeci. Iako još uvijek srednjoškolka, ima već šarolik životopis – pjevala je prateće vokale na nekoliko albuma, nastupala na brojnim koncertima kao gošća prateći svoga oca Radu Šerbedžiju, a ni gluma joj nije strana (glumila je u domaćim i stranim kazališnim produkcijama i spotovima). Na koncertu će se predstaviti izvodeći nekoliko autorskih pjesama uz pratnju gitare. Nakon Milice, u 21:00 sat, svoj dio posla i zadovoljstva odradit će Dunja Ercegović. Zagrebačkoj publici već dobro znana pod umjetničkim imenom Lovely Quinces danas će brojiti  prvi zagrebački nastup nakon rasprodanog Velikog pogona Tvornice i intimne svirke na Akustici. Osim materijala s EP-a “No Room For Us” publici će predstaviti singlove i Secret Smile te poneka iznenađenja s nadolazećeg albuma najavljenog za ovo proljeće.

Gospodin Urban će sa svojom Četvorkom (Marco Bradaschia, Sandi Bratonja, Saša Markovski i Luka Toman) izaći na pozornicu u 21:45 i odraditi dugo iščekivan “koncert karijere”. Zbog očekivane gužve preporučujemo Vam raniji dolazak u dvoranu da ne biste prerano zapjevali “Ima li tu mjesta za mene?”

(Visited 96 times, 1 visits today)

Komentari