Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Film

Remek-djelo animiranog filma “Valcer s Bashirom” u kinu Tuškanac

12.05.2018. Ziher.hrFoto: press Kino Tuškanac / "Valcer s Bashirom"

Kino Tuškanac u srijedu, 16. svibnja u 21 sat donosi remek-djelo Valcer s Bashirom, animirano-dokumentarni film koji se bavi intervencijom izraelskih obrambenih snaga u Libanonu 1982.

Nominacija za Oscara

Film je dobitnik brojnih međunarodnih priznanja – nominacije za Oscara za najbolji film na stranom jeziku, za Zlatnu palmu, te za Europsku filmsku nagradu, dok je osvojio Zlatnog globusa za najbolji strani film i Grand Prix na Animafestu. Godine 2014. u časopisu “Sight and Sound” proglašen je 47. najboljim dokumentarnim filmom svih vremena.

Cijena ulaznice je 20kn, za članove kina 10kn.

Više informacija možete pronaći na službenim stranicama kina.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Komentari