Istaknuto
14.11.2018.

Otvaramo ti vrata Ziher zajednice - pridruži nam se!

14.11.2018.

Ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a sve ostalo je na vama. Vi odlučujete koji novitet zaslužuje biti na vrhu.

Glazba

RockLive Festival: Glazbeni biser u Koprivnici

14.08.2013. Ziher.hr
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Ovogodišnji, treći po redu, RockLive Festival koji se održava od 15. do 17. kolovoza u Koprivnici, u nekadašnjoj vojarni Kampusu, donosi nam niz kvalitetnih izvođača poput Edo Maajka, Kawasaki 3p, Radio Aktiv, Krankšvester, Pasi, Cold Snap, Manntra i mnogih drugih.

U četvrtak 15.8. od 18h kao party otvorenja po prvi put održati će se „Forest beach live party“ koji će pokušati ponudi pravu ljetnu atmosferu uz pripremljene bazene. Dodan je još jedan vanjski DJ stage tako da se sada festival može pohvaliti s “RockLive” DJ pozornicom koja nam donosi indie i rock glazbu, te “PXL” stageom smještenim u šumi za ljubitelje različitih žanrova elektronske glazbe.

Prinova među pozornicama je i Sonitus Jam stage na kojoj će svatko moći uzeti instrumente i sam ili s društvom zasvirati nešto.

Ove godine, po prvi put, festival će ponuditi i dnevne sadržaje poput Tai Chi radionice, Stackline, radionice izrade zmajeva od plastičnih vrećica i oslikavanje pročelja jedne od zgrada unutar Kampusa, ali i RockLive biciklijadu koja se održava drugu godinu.

Organizatori su pripremili i  kino na otvorenom s velikim izborom večernjih kratkih filmova svih žanrova, te po 2 glazbena dokumentarca svake večeri za sve ljubitelje filmske umjetnosti.

Raspored nastupa

Kompletan raspored nastupa pogledajte na službenoj stranici RockLive Festivala:

https://www.facebook.com/pages/RockLive/190532134369965?ref=hl

ULAZNICE

Cijena festivalske ulaznice iznosi u pretprodaji  izrazito povoljnih 50kn, dok će cijena festivalske ulaznice na dan održavanja iznositi 70kn. Dnevne ulaznice moći će se kupiti također na blagajni festivala i to po cijeni od 40kn.

Bitno je napomenuti kako se naplaćuje samo ulaz u koncertnu dvoranu, dok je sav vanjski sadržaj besplatan.

(Visited 46 times, 1 visits today)

Komentari