Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Srijednjak u KSET-u: Epitaph Records vs. Fat Wreck Chords

09.03.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta

 

Foto: facebook.com/ KSET

Foto: facebook.com/ KSET

Još jedna srijeda u KSET-u, znak je da ste preživjeli dio tjedna i da vam treba motivacija za izdržati do vikenda. Ove srijede sprema se punk energija ujedinjena u slušaonici okršaja dvaju diskografskih kuća za koje se može reći da su nosivi stup punk rock scene novijeg vremena. Epitaph Records je nezavisna izdavačka kuća pod vlasništvom gitarista Bad Religiona, dok je Fat Wreck Chords pokrenuo pjevač i basist NOFX-a, Fat Mike. U battle-u će se puštati punk bendovi koji su izdavali za jednu od njih, što znači samo veselo uz poznate hitove bendova kao što su: Against Me!, Anti Flag, Defeater, Descendents, Frank Turner, Good Riddance, Lagwagon, Mad Caddies, NOFX, No Use For A Name, Rise Against, Sick Of It All, Strung Out, Alkaline Trio, Bad Religion, Bouncing Souls, Dropkick Murphys, The Lawrence Arms, Millencolin, Propagandhi, Social Distortion, The Offspring, Pennywise, Retox, Transplants i mnogih drugih.

Ulaz je, kao na svim Srijednjacima besplatan za studente s iksicom, dok studenti bez iksice plaćaju 5 kn. Program počinje od 20h, a zatvara se u ponoć. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

(Visited 80 times, 1 visits today)

Komentari