Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Srijednjak u KSET-u: Epitaph Records vs. Fat Wreck Chords

09.03.2015. Ziher.hr

 

Foto: facebook.com/ KSET

Foto: facebook.com/ KSET

Još jedna srijeda u KSET-u, znak je da ste preživjeli dio tjedna i da vam treba motivacija za izdržati do vikenda. Ove srijede sprema se punk energija ujedinjena u slušaonici okršaja dvaju diskografskih kuća za koje se može reći da su nosivi stup punk rock scene novijeg vremena. Epitaph Records je nezavisna izdavačka kuća pod vlasništvom gitarista Bad Religiona, dok je Fat Wreck Chords pokrenuo pjevač i basist NOFX-a, Fat Mike. U battle-u će se puštati punk bendovi koji su izdavali za jednu od njih, što znači samo veselo uz poznate hitove bendova kao što su: Against Me!, Anti Flag, Defeater, Descendents, Frank Turner, Good Riddance, Lagwagon, Mad Caddies, NOFX, No Use For A Name, Rise Against, Sick Of It All, Strung Out, Alkaline Trio, Bad Religion, Bouncing Souls, Dropkick Murphys, The Lawrence Arms, Millencolin, Propagandhi, Social Distortion, The Offspring, Pennywise, Retox, Transplants i mnogih drugih.

Ulaz je, kao na svim Srijednjacima besplatan za studente s iksicom, dok studenti bez iksice plaćaju 5 kn. Program počinje od 20h, a zatvara se u ponoć. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

(Visited 69 times, 3 visits today)

Komentari