Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Srijednjak u KSET-u: Epitaph Records vs. Fat Wreck Chords

09.03.2015. Ziher.hr

 

Foto: facebook.com/ KSET

Foto: facebook.com/ KSET

Još jedna srijeda u KSET-u, znak je da ste preživjeli dio tjedna i da vam treba motivacija za izdržati do vikenda. Ove srijede sprema se punk energija ujedinjena u slušaonici okršaja dvaju diskografskih kuća za koje se može reći da su nosivi stup punk rock scene novijeg vremena. Epitaph Records je nezavisna izdavačka kuća pod vlasništvom gitarista Bad Religiona, dok je Fat Wreck Chords pokrenuo pjevač i basist NOFX-a, Fat Mike. U battle-u će se puštati punk bendovi koji su izdavali za jednu od njih, što znači samo veselo uz poznate hitove bendova kao što su: Against Me!, Anti Flag, Defeater, Descendents, Frank Turner, Good Riddance, Lagwagon, Mad Caddies, NOFX, No Use For A Name, Rise Against, Sick Of It All, Strung Out, Alkaline Trio, Bad Religion, Bouncing Souls, Dropkick Murphys, The Lawrence Arms, Millencolin, Propagandhi, Social Distortion, The Offspring, Pennywise, Retox, Transplants i mnogih drugih.

Ulaz je, kao na svim Srijednjacima besplatan za studente s iksicom, dok studenti bez iksice plaćaju 5 kn. Program počinje od 20h, a zatvara se u ponoć. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

(Visited 66 times, 1 visits today)

Komentari