Istaknuto
18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

18.02.2018.

Svi su čuli za onaj provokativni dio Frljićeve interpretacije Pirandellove drame u Satiričkom kazalištu Kerempuh, no u suštini predstave nalaze se potraga za autentičnim identitetom i borba protiv pasivnosti.

Glazba

Srijednjak u Ksetu – Ex Yu Punk rock slušaonica

10.11.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/ Kset

Foto: facebook.com/ Kset

Srijeda je dan dovoljno udaljen od mamurnog vikenda, sa sigurnom distancom od nadolazećeg. No to nije jedini razlog zašto voljeti srijedu. Ako niste čuli do sada, KSET svaki mjesec organizira tematske glazbene slušaonice u srijedu, čija je ideja spoj dobre glazbe i ugodnog druženja. Na repertoaru tematski raznolikih slušaonica naći će se  veliki broj glazbenih žanrova/pravaca/kultura. Valja napomenuti da je studentima ulaz besplatan, dok ostali plaćaju 5 kn.

Svi željni malo bržeg ritma i prljavijeg tona evo prilike za vas. U KSETu će ovu srijedu rokati najveći hitovi ex Yu Punk rock scene koji su obilježili punk rock kulturu u zadnjih 20 i kusur godina. Vrtjeti će se stvari kako novih, tako i starih bendova kao što su KUD Idijoti, Hladno Pivo, Motus, Atheist Rap, FNC Diverzant, Pasi, Ringišpil, Overflow, Debeli Precjednik,Ofsajd, No More Idols, FOB, Loš Primjer, KBO! i mnogi drugi! Jedina napomena je da ne smijete zaboraviti vaše zelene članske iskaznice koje možete nabaviti na ulazu za 5 kn ili besplatno tijekom dana za KSETovim šankom.

(Visited 146 times, 1 visits today)

Komentari