Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Srijednjak u Ksetu – Ex Yu Punk rock slušaonica

10.11.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/ Kset

Foto: facebook.com/ Kset

Srijeda je dan dovoljno udaljen od mamurnog vikenda, sa sigurnom distancom od nadolazećeg. No to nije jedini razlog zašto voljeti srijedu. Ako niste čuli do sada, KSET svaki mjesec organizira tematske glazbene slušaonice u srijedu, čija je ideja spoj dobre glazbe i ugodnog druženja. Na repertoaru tematski raznolikih slušaonica naći će se  veliki broj glazbenih žanrova/pravaca/kultura. Valja napomenuti da je studentima ulaz besplatan, dok ostali plaćaju 5 kn.

Svi željni malo bržeg ritma i prljavijeg tona evo prilike za vas. U KSETu će ovu srijedu rokati najveći hitovi ex Yu Punk rock scene koji su obilježili punk rock kulturu u zadnjih 20 i kusur godina. Vrtjeti će se stvari kako novih, tako i starih bendova kao što su KUD Idijoti, Hladno Pivo, Motus, Atheist Rap, FNC Diverzant, Pasi, Ringišpil, Overflow, Debeli Precjednik,Ofsajd, No More Idols, FOB, Loš Primjer, KBO! i mnogi drugi! Jedina napomena je da ne smijete zaboraviti vaše zelene članske iskaznice koje možete nabaviti na ulazu za 5 kn ili besplatno tijekom dana za KSETovim šankom.

(Visited 197 times, 1 visits today)

Komentari