Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Glazba

Srijednjak u Ksetu – Ex Yu Punk rock slušaonica

10.11.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/ Kset

Foto: facebook.com/ Kset

Srijeda je dan dovoljno udaljen od mamurnog vikenda, sa sigurnom distancom od nadolazećeg. No to nije jedini razlog zašto voljeti srijedu. Ako niste čuli do sada, KSET svaki mjesec organizira tematske glazbene slušaonice u srijedu, čija je ideja spoj dobre glazbe i ugodnog druženja. Na repertoaru tematski raznolikih slušaonica naći će se  veliki broj glazbenih žanrova/pravaca/kultura. Valja napomenuti da je studentima ulaz besplatan, dok ostali plaćaju 5 kn.

Svi željni malo bržeg ritma i prljavijeg tona evo prilike za vas. U KSETu će ovu srijedu rokati najveći hitovi ex Yu Punk rock scene koji su obilježili punk rock kulturu u zadnjih 20 i kusur godina. Vrtjeti će se stvari kako novih, tako i starih bendova kao što su KUD Idijoti, Hladno Pivo, Motus, Atheist Rap, FNC Diverzant, Pasi, Ringišpil, Overflow, Debeli Precjednik,Ofsajd, No More Idols, FOB, Loš Primjer, KBO! i mnogi drugi! Jedina napomena je da ne smijete zaboraviti vaše zelene članske iskaznice koje možete nabaviti na ulazu za 5 kn ili besplatno tijekom dana za KSETovim šankom.

(Visited 174 times, 2 visits today)

Komentari