Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Tko će biti prezenteri na ovogodišnjoj dodjeli Oscara?

19.02.2013. Inja Drače
Foto:Facebook.com/TheOscars2013

Foto:Facebook.com/TheOscars2013

Voditelj je Oscara odavno poznat i ne treba nikakvo posebno predstavljanje. Riječ je o Sethu MacFarlaneu. Međutim, tko su prezenteri, ljudi iz showbusinessa koji će predstavljati nominirane i proglašavati pobjednike? Na popisu se prezentera nalaze prošlogodišnji dobitnici Oscara: najbolja glumica Meryl Streep, najbolji glumac Jean Dujardin, najbolja sporedna glumica Octavia Spencer i najbolji sporedni glumac Christopher Plummer. Ostali su Adele, Ben Affleck, Dame Shirley Bassey, Halle Berry, Sandra Bullock, Jessica Chastain, Robert Downey Jr., Chris Evans, Richard Gere, Salma Hayek, Joseph Gordon-Levitt, Samuel L. Jackson, Norah Jones, Nicole Kidman, Queen Latifah, Jennifer Lawrence, Melissa McCarthy, Liam Neeson, Daniel Radcliffe, Jeremy Renner, Mark Ruffalo, Barbra Streisand, Channing Tatum, Charlize Theron, John Travolta, Mark Wahlberg, Reese Witherspoon, Renee Zellweger, Catherine Zeta-Jones i medvjedić Ted. Izgleda po ovogodišnjim nominacijama da bi se neki mogli i vraćati na pozornicu u različitim ulogama; kao prezenteri i kao pobjednici.

 Pratite dodjelu Oscara na Ziheru 24. veljače!

Oscar će televizijski se prenositi u više od 200 zemalja te ćemo ga u Hrvatskoj moći pratiti na televiziji 24. veljače. Pogledajte jedan od promotivnih spotova:

Komentari