Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Video: Zadnji trailer- Man of Steel

07.06.2013. Inja Drače
Foto: warnerbros.com

Foto: warnerbros.com

Stigao je i zadnji trailer filma Man of Steel, koji je postao jedan  od najočekivanijih filmova u zadnje vrijeme. Trailer kojeg možete pogledati ispod, zaista prikazuje velik broj scena i s time i radnje. Može li ipak iznenaditi bez obzira na to ćemo vidjeti za dva tjedna kada dolazi u kina.

Glumačku postavu čine Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane, Russel Crowe, Kevin Costner i drugi poznati glumci. Redatelj je Zack Snyder, poznat po filmovima Sucker Punch, Watchmen, 300 i Dawn of the Dead.

Fabula Man of Steela nam je svima poznata. Mladi novinar otkriva svoje izvanzemaljsko podrijetlo koje će mu poslužiti u spašavanju Zemlje od neprijateljski nastrojenih posjetitelja.

Pogledajte behind the scenes

stari trailer

poster

(Visited 86 times, 1 visits today)

Komentari