Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Video: Zadnji trailer- Man of Steel

07.06.2013. Inja DračeVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: warnerbros.com

Foto: warnerbros.com

Stigao je i zadnji trailer filma Man of Steel, koji je postao jedan  od najočekivanijih filmova u zadnje vrijeme. Trailer kojeg možete pogledati ispod, zaista prikazuje velik broj scena i s time i radnje. Može li ipak iznenaditi bez obzira na to ćemo vidjeti za dva tjedna kada dolazi u kina.

Glumačku postavu čine Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane, Russel Crowe, Kevin Costner i drugi poznati glumci. Redatelj je Zack Snyder, poznat po filmovima Sucker Punch, Watchmen, 300 i Dawn of the Dead.

Fabula Man of Steela nam je svima poznata. Mladi novinar otkriva svoje izvanzemaljsko podrijetlo koje će mu poslužiti u spašavanju Zemlje od neprijateljski nastrojenih posjetitelja.

Pogledajte behind the scenes

stari trailer

poster

(Visited 102 times, 1 visits today)

Komentari