Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Film

Video: Zadnji trailer- Man of Steel

07.06.2013. Inja Drače
Foto: warnerbros.com

Foto: warnerbros.com

Stigao je i zadnji trailer filma Man of Steel, koji je postao jedan  od najočekivanijih filmova u zadnje vrijeme. Trailer kojeg možete pogledati ispod, zaista prikazuje velik broj scena i s time i radnje. Može li ipak iznenaditi bez obzira na to ćemo vidjeti za dva tjedna kada dolazi u kina.

Glumačku postavu čine Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane, Russel Crowe, Kevin Costner i drugi poznati glumci. Redatelj je Zack Snyder, poznat po filmovima Sucker Punch, Watchmen, 300 i Dawn of the Dead.

Fabula Man of Steela nam je svima poznata. Mladi novinar otkriva svoje izvanzemaljsko podrijetlo koje će mu poslužiti u spašavanju Zemlje od neprijateljski nastrojenih posjetitelja.

Pogledajte behind the scenes

stari trailer

poster

(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari