Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Video: Zadnji trailer- Man of Steel

07.06.2013. Inja Drače
Foto: warnerbros.com

Foto: warnerbros.com

Stigao je i zadnji trailer filma Man of Steel, koji je postao jedan  od najočekivanijih filmova u zadnje vrijeme. Trailer kojeg možete pogledati ispod, zaista prikazuje velik broj scena i s time i radnje. Može li ipak iznenaditi bez obzira na to ćemo vidjeti za dva tjedna kada dolazi u kina.

Glumačku postavu čine Henry Cavill, Amy Adams, Michael Shannon, Diane Lane, Russel Crowe, Kevin Costner i drugi poznati glumci. Redatelj je Zack Snyder, poznat po filmovima Sucker Punch, Watchmen, 300 i Dawn of the Dead.

Fabula Man of Steela nam je svima poznata. Mladi novinar otkriva svoje izvanzemaljsko podrijetlo koje će mu poslužiti u spašavanju Zemlje od neprijateljski nastrojenih posjetitelja.

Pogledajte behind the scenes

stari trailer

poster

(Visited 97 times, 1 visits today)

Komentari