Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Nekategorizirano

Ziher traži fotografa

03.02.2015. Ziher.hr

ziher_bannerVolite fotografirati koncerte, kulturna događanja, portrete? Spremni ste volonterski obogatiti svoj fotografski portfolio i usput preko akreditacija prisustvovati brojnim koncertima i kulturnim događanjima te upoznavati nove ljude prateći naše novinare na intervjue? Vi ste prava osoba za nas!

Ziher.hr traži dva fotografa/fotografkinje koji su spremni pridružiti se našem timu. Iako je sve na volonterskoj bazi, vaši će radovi biti objavljivani u sklopu članaka na portalu, a ni nova iskustva i poznanstva nisu za odbaciti.

Ako mislite da ste baš vi budući Ziher fotograf, pošaljite nam nekoliko svojih radova na desk@ziher.hr do 15. veljače.

(Visited 169 times, 1 visits today)

Komentari