Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Nekategorizirano

Ziher traži fotografa

03.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta

ziher_bannerVolite fotografirati koncerte, kulturna događanja, portrete? Spremni ste volonterski obogatiti svoj fotografski portfolio i usput preko akreditacija prisustvovati brojnim koncertima i kulturnim događanjima te upoznavati nove ljude prateći naše novinare na intervjue? Vi ste prava osoba za nas!

Ziher.hr traži dva fotografa/fotografkinje koji su spremni pridružiti se našem timu. Iako je sve na volonterskoj bazi, vaši će radovi biti objavljivani u sklopu članaka na portalu, a ni nova iskustva i poznanstva nisu za odbaciti.

Ako mislite da ste baš vi budući Ziher fotograf, pošaljite nam nekoliko svojih radova na desk@ziher.hr do 15. veljače.

(Visited 181 times, 1 visits today)

Komentari