Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Knjige

Ziherov adventski kalendar – 16/25

16.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

adventnaziheru 16Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 15.12.

U suradnji s izdavačkom kućom Vuković i Runjić danas vam poklanjamo knjigu Skrivena mana autora Thomasa Pynchona. To je roman o kraju jedne epohe, smješten u Kaliforniju na izmaku 60-ih, kad se nad zapadnom obalom dignula magla od dima trave, a smog ostao zauvijek. Za ekranizaciju ovog bestsellera pobrinuo se Paul Thomas Anderson, redatelj filmova The Master There Will Be Blood, a u glavnoj ulozi nalazi se Joaquin Phoenix, koji je briljirao i Andersonovom prošlom uratku. Bez obzira na to jeste li već pogledali film ili se tek spremate u kino dvorane, vrijedi pročitati i književni predložak koji je skupio pozitivne recenzije svih uglednih američkih književnih kritičara. 

Kako do knjige? Sve što trebate jest vratiti se na našu Facebook stranicu i ispod objave o adventu komentirati zašto želite čitati knjigu Skrivena mana. Zaista je tako lako! Sretno!

 

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari