Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Ziherov adventski kalendar – 4/25

04.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

adventnaziheru 4

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 4.12.

Četvrti dan Adventa na Ziheru rezerviran je za – kino! Danas vam dijelimo ulaznice za najnoviji hrvatski film nezavisne produkcije Iza sna. Film je pretpremijeru doživio na Sarajevo film festivalu, a prije nekoliko dana održana je i hrvatska premijera koja je popunila kino dvoranu do zadnjeg sjedala. Redatelj Igor Filipović-Fila ponosan je na svoj najnoviji uradak i često spominje kako je u film uloženo “samo” 100 000 kuna, dok je njegova realna vrijednost u tehničkom i umjetničkom trudu preko 4,5 milijuna kuna. Najavu filma, radnju i glumce možete pročitati klikom na link, a onda se vratite ovdje kako biste saznali kako možete osvojiti ulaznice.

Ziher vam danas dijeli 2×2 ulaznice, koje možete iskoristiti u Cineplexxu u Centru Kaptol, kojima se ovim putem neopisivo zahvaljujemo. Sve što trebate napraviti je vratiti se na našu Facebook stranicu i preko iste shareati današnji adventski kalendarčić. Nikako nemojte zaboraviti ni službeni hashtah #AdventNaZiheru. Dva sretna dobitnika, koji će svoje ulaznice moći iskoristiti svaki dan u periodu od 5.12. do 10.12., objavit ćemo navečer. Sretno svima!

(Visited 87 times, 1 visits today)

Komentari