Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Ziherov adventski kalendar – 4/25

04.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 4

Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 4.12.

Četvrti dan Adventa na Ziheru rezerviran je za – kino! Danas vam dijelimo ulaznice za najnoviji hrvatski film nezavisne produkcije Iza sna. Film je pretpremijeru doživio na Sarajevo film festivalu, a prije nekoliko dana održana je i hrvatska premijera koja je popunila kino dvoranu do zadnjeg sjedala. Redatelj Igor Filipović-Fila ponosan je na svoj najnoviji uradak i često spominje kako je u film uloženo “samo” 100 000 kuna, dok je njegova realna vrijednost u tehničkom i umjetničkom trudu preko 4,5 milijuna kuna. Najavu filma, radnju i glumce možete pročitati klikom na link, a onda se vratite ovdje kako biste saznali kako možete osvojiti ulaznice.

Ziher vam danas dijeli 2×2 ulaznice, koje možete iskoristiti u Cineplexxu u Centru Kaptol, kojima se ovim putem neopisivo zahvaljujemo. Sve što trebate napraviti je vratiti se na našu Facebook stranicu i preko iste shareati današnji adventski kalendarčić. Nikako nemojte zaboraviti ni službeni hashtah #AdventNaZiheru. Dva sretna dobitnika, koji će svoje ulaznice moći iskoristiti svaki dan u periodu od 5.12. do 10.12., objavit ćemo navečer. Sretno svima!

(Visited 68 times, 1 visits today)

Komentari