Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Izvedbene umjetnosti

Ziherov adventski kalendar – 6/25

06.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute

adventnaziheru 6Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 6.12.

Danas vam dijelimo 1×2 karte za predstavu Sola redateljice Renate Carola Gatica, višestruko nagrađivane argentinske redateljice koja je na hrvatskoj sceni debitirala prije sedam godina. Koreografiju u predstavi potpisuje i komad izvodi Zrinka Lukčec Kiko, a službena najava obećava poigravanje konvencijama kiča, pojma koji često služi kako bi se definirala umjetnost, a sve to na motive Almodovarovih filmova. Kako izgleda poigravanje postmodernom poetikom u plesnom izričaju jedan sretnik i njegov prijatelj moći će provjeriti u nedjelju, 7. prosinca u Zagrebačkom plesnom centru.  Ziherovu najavu predstave možete pročitati ovdje.

Kako do ulaznica? Sve što trebate jest vratiti se na našu Facebook stranicu i ispod objave o adventu komentirati da želite ići. Zaista je tako lako! Sretno!

(Visited 68 times, 1 visits today)

Komentari