Istaknuto
15.04.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Poslao sam nekoliko bendova upit jesu li spremni platiti mi 50 kuna za iskrenu recenziju. Čekam ponude. Čini se da nije samo jeziku svejedno.

14.04.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

Glazba

All Them Witches rasprodali Good Vibrations!

23.11.2019. Ziher.hrFoto: Press / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Američki stoner blues velikani All Them Witches rasprodali su svoj premijerni nastup u Hrvatskoj. Koncert će se održati u srijedu, 4. prosinca u Močvari. Prije njih će nastupiti Acid Hags, intrumentalni rock bend iz Koprivnice kojem će ovo biti prvi nastup u sklopu Good Vibrationsa.

Premda osnovani ne tako davne 2012. godine, All Them Witches su objavili već pet full albuma od kojih je najaktualniji ATW izdan prošle godine. Tu su i četiri EP-a, dva live albuma, milijuni youtube pogleda te mnoštvo velikih nastupa na nekima od najznačajnijih rock festivala diljem svijeta. Kraj 2019. provode i na turneji kao predgrupa švedskim rock/metal zvijezdama Ghost. All Them Witches su Charles Michael Parks, Ben McLeod i Robby Staebler.

Acid Hags čini trojka iz Koprivnice. Nepravilni ritmovi, glasno i dinamično, te neočekivano psihodelično putovanje kroz progresivni i ambijentalni rock s dodatkom eksperimentalnog jazza i čvrstoćom metala. Jednom riječju ‘čudno’.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Komentari