Istaknuto
27.11.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Vlada Republike Hrvatske odlučila je odbiti prijedlog o smanjenju stope PDV-a s 25% na 5% na menstrualne potrepštine i to ne jednom, već dva puta!

24.11.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

Glazba

Anderson .Paak u Kinu Šiška noć prije Pule

09.08.2019. Igor Yuri JuriljIzvor: Facebook.com/AndersonPaak/photos
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Američki wunderkind Anderson .Paak nezaustavljiv je tour-de-force sa svojom žanrovskom fuzijom, a u kraj nam se vraća ovog ljeta kada će nastupiti 27. kolovoza u slovenskom Kino Šiška, a već noć kasnije u pulskoj Areni pod ljetnim zvijezdama.

Anderson .Paak, 33-godišnji soul/jazz/hip-hoper iz Kalifornije, prije nekoliko godina bio je nepoznato ime u svijetu glazbe. Štoviše, pokušavao se izboriti za krov nad glavom s obitelji, da bi iz beskućništva došao na vrh svijeta kao mlada nada soula i hip-hopa koja sljubljuje klasične elemente s novim, urbanim zvukovima. Upravo je njih prepoznao Dr. Dre koji mu je producirao netom objavljene albume Oxnard i “Ventura”. Dakako, nazvan kao i prethodnici Venice” i Malibu” prema kalifornijskim gradovima koji su ga okupirali i obilježili.

U ljubljansko Kino Šiška Paak dolazi večer prije kolosalnog nastupa u pulskoj Areni u sklopu aktualne turneje gdje redovito rasprodaje koncertne prostore najrazličitijih kapaciteta, pa je tako za očekivati da će i dvije susjedne zemlje moći zalijepiti istu crvenu etiketu na najavnim plakatima. Zašto je Anderson .Paak najvruća roba sezone pokazat će vam naša playlista koju smo složili samo za Vaše nepce, Vaša uha i Vaš užitak. Kino Šiška ovim koncertom zaokružuje ljeto i ponovno podvlači crtu jedne uspješne koncertne sezone.

U Hrvatsku će drugi put doći sa svojim bendom The Free Nationals krajem ljeta, kada će u nešto većem kontekstu i, vjerujemo drukčijom set listom, otvoriti festival Dimensions koji će trajati 28.8-1.9.2019. na Fort Punta Christo pored Pule.

(Visited 131 times, 1 visits today)

Komentari