Istaknuto
01.04.2020.

Vrijeme čitanja: 4 minute Što raditi online dok ste u samoizolaciji? Srećom, virus nije zahvatio online kulturu!

01.04.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Ovog tjedna u rubrici Novoj glazbi kopali smo malo dublje da bi izvukli neke alternativne izvođače zapostavljene i na alternativnoj sceni.

Glazba

Karlovački Dani piva, koji su odbili ugostiti Bajagu, od iduće godine u rukama YEM-a

06.12.2018. Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Sjećate se sage koja se ljetos danima provlačila kroz medije, kada je organizator Dana piva u Karlovcu, pod pritiscima braniteljskih udruga, zaustavio održavanje koncerta Momčila Bajagića-Bajage? Uslijedio je i odgovor Hladnog piva, koji su potom pozvani da nastupe umjesto srpskog rockera, a kojim su dečki iz  Gajnica jasno dali do znanja da neće biti ničija zamjena, pogotovo u svjetlu događaja koji su bili nacionalno obojeni,  i odbili nastupiti.

Tko bi rekao da će taj isti dernek iduće godine nositi potpuno drugačiji predznak i da će kroz grad na četiri rijeke proteći neka od najvećih imena urbane glazbe! Organizaciju je preuzeo Grad Karlovac, a line up iduće će godine slagati YEM, odnosno tvrtka Hashtag koji stoje iza zagrebačkog Beer festa, festivala Drito iz Tvornice, Fibra u Splitu i Brijačnica. 

Dani piva u Karlovcu u pet će dana na pet lokacija spojiti pivo, glazbu i gastronomiju, a sudeći po dosadašnjim festivalima iza kojih stoji YEM, Karlovčane čeka pet dana odlične zabave. Na zagrebačkoj inačici u dvije godine koliko se festival održava nastupila su sva eminentna imena hrvatske i regionalne urbane glazbe – Kawasaki 3P, Pips Chips & Videoclips, Ogenj, M.O.R.T., Lika Kolorado, Kojoti, Jura Stublić & Film, Let3, Artan Lili, Irena Žilić, Porto Morto, Mnogi Drugi, Ischariotzcky, Nipplepeople, Kandžija i Gole Žene, Vojko V….

Line up za premijerni ulazak YEM-a u Karlovac saznat ćemo u ožujku 2019.

(Visited 642 times, 1 visits today)

Komentari