Glazba

Depeche Mode se seli iz Maksimira u Arenu Zagreb

Vrijeme čitanja: 2 minute
http://www.facebook.com/depechemode
http://www.facebook.com/depechemode

Nadolazeći koncert Depeche Modea zakazan za 23. svibanj 2013. godine, će zbog tehničkih i produkcijskih razloga biti preseljen sa stadiona Maksimir u Arenu Zagreb (datum ostaje isti). Koncert se seli na već poznati teren, Arenu Zagreb, gdje su 2010. godine  održali koncert.

Sve ulaznice kupljene za koncert na maksimirskom stadionu vrijede i za nastup u zagrebačkoj Areni. Cijene ulaznica Arenu Zagreb ostaju iste. U prodaji su i ulaznice za lože u Areni Zagreb po cijeni od 800 kuna. Kupci koji su kupili ulaznice za fan pit imaju pristup u fan pit Arene Zagreb.

Kupci koji su kupili ulaznice za satajanje (travnjak) imaju pristup na parter (stajanje) u Areni Zagreb.

Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju zapad gore bit će smješteni na gornju tribinu Arene Zagreb u sektore 305, 306, 307, 308 i 309 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.

Kupci koji su kupili ulaznice za kategoriju zapad dolje bit će smješteni na sonju tribinu Arene Zagreb u sektore 102, 103 i 104 te će na ulazu u navedene sektore dobiti nove ulaznice s numeriranim mjestima.

U petak u 12 h zaustaviti će se prodaja ulaznica na samo 68 sati, tako da će ulaznice za zagrebački koncert opet biti  puštene u prodaju već u ponedjeljak u 8 sati ujutro.  Za koncert je trenutno prodano oko 12 000 ulaznica. Kategorije fan pit i stajanje su rasprodane! U prodaji je još samo 3 500 ulaznica.

Ulaznice za koncert su u prodaji na svim prodajnim mjestima sistema Eventim, te online.

Cijene ulaznica su sljedeće:

LOŽA: 800 kn

TRIBINA DOLJE: 500 kn

TRIBINA GORE: 400 kn

FAN PIT: 400 kn – RASPRODANO!

STAJANJE: 350 kn – RASPRODANO!

Be social

Komentari