Istaknuto
24.11.2021.

Vrijeme čitanja: 3 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

20.11.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Do petka, 3. prosinca ispuni upitnik koji smo pripremili za tebe i postani novi član naše vizart redakcije!

Film

Konačno reunion koji smo čekali – “Prijatelje” bi uskoro mogli gledati na okupu

15.11.2019. Nikolina Macešan
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Čini se kako fanovi serije Friends mogu očekivati reunion „prijatelja“ u skorijoj budućnosti. HBO Max, nova američka platforma za gledanje serija, navodno radi na tome da ponovno okupi šestoro glavnih glumaca, ali i tvorce serije, Davida Cranea i Martu Kauffman.

Iako najavljeni specijal nije potvrđen od strane HBO Maxa, gostovanje Jennifer Aniston na The Ellen DeGeneres Showu prije nekoliko tjedana možda otkriva upravo ponovno okupljanje. „Gledajte, htjeli bi da postoji nešto, ali ne znamo što je to nešto. Zato pokušavamo. Radimo na nečemu“ – rekla je Aniston u emisiji 28. listopada. Glumica je nedavno otvorila i Instagram profil, a prva objava je bila baš slika šestero „prijatelja“ koja je preplavila internet.

 

View this post on Instagram

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Mini-reunion se dogodio 2016. kada se petero glavnih glumaca okupilo na specijalu posvećenom redatelju i producentu Jamesu Burrowsu kada su podijelili trenutke sa snimanja serije. Moguće okupljanje bi ipak bilo prvo od završetka emitiranja gdje bi se svih šestero glumaca ponovno našlo zajedno.

Prijatelji su serija koja je trajala 10 godina i isto toliko sezona, a iako je prošlo 25 godina od njenog početka i danas svakodnevno dobiva nove obožavatelje. Djelomice mogu zahvaliti Netflixu na kojem se serija može pogledati do kraja godine, a djelomice zbog toga što predstavlja svakodnevni život običnih ljudi s kojima se nije teško poistovjetiti.

(Visited 629 times, 1 visits today)

Komentari