Film

Hoće li se sadašnji Batman pridružiti mogućem Justice Leageu?

Photo: Facebook
Vrijeme čitanja: 2 minute

Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

Veliki Marvelov uspjeh zacaklio je oči produkcijskim kućama koje silno žele postići ono što je postigao Marvel. Među njima je i Warner Bros. Izbacivanje nastavaka, spin off-a i koalicija o superjunacima vrlo je popularno, uspješno i profitabilno, a s obzirom da Warner Bros. posjeduje sva filmska prava na DC Comics, krenuli su putem svojih kolega. Megapopularna Batman triologija i Man of Steel koji još puni blagajne (a dosad ih je napunio za 520 milijuna dolara), motivacija su za kreiranje Justice Leaguea.

Photo: Facebook
Photo: Facebook

Na pitanje o tome hoće li on utjeloviti Batmana, Christian Bale rekao je za Entertainment Weekly da smatra da je njegovim Batmanom gotovo te da ne treba forsirati.

„Bili smo izrazito sretni što smo dobili priliku snimiti tri filma o Batmanu. To je dosta, nemojmo biti pohlepni. Chris Nolan uvijek je htio napraviti jedan film, a završili smo shvaćajući ‘Radimo treći’. Zapravo nismo znali hoćemo li ikad stići do te točke, ali ako je do ovdje trebalo stići, onda bi ovdje trebalo i završiti.“

A u vezi njega u Justice Leageu – tamo ga nećemo gledati. Štoviše, nitko ga o tome nije ni obavijestio.

„Nemam nikakvu informaciju o ničemu. Doslovno nisam imao taj razgovor ni s kim. Znam samo da će možda raditi Justice League i to je to.“  Također smatra da treba angažirati drugog glumca za ulogu Batmana, jer je to „baklja koju treba prosljeđivati od jednog glumca do drugog“.

Foto: facebook.com/manofsteel
Foto: facebook.com/manofsteel

No, do trenutka kada će baklju držati novi Batman, proći će vremena. Naime, Justice League nije baš jednostavan posao. Likovi su kompliciraniji od Marvelovih te će trebati vremena da se osmisle kako spada. Henry Cavill (Man of Steel) rekao je za ABC News:
Justice League bi mogao biti super ako se dobro izradi, što će biti teško, jer DC-ovi likovi imaju moći nalik božanstvenima. U ovom stvarnom svijetu u kojem se priča odvija to će biti teško postići. Morat će se napraviti vrlo oprezno i uz puno razmišljanja. Dakle, neće biti uskoro. Barem se ja tako nadam. Trebat će neko vrijeme da se sagrade drugi filmovi i likovi te da ih se upozna.“

Tako da ćemo još neko vrijeme čekati za Justice League. Hej, ako tako kaže Superman…

Be social

Komentari