Film

Justice League: Donosimo prve detalje vezane uz superheroje

Foto: Facebook.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

Kako to obično biva, uvijek se nađe neki izvor, pa i prije planiranog krenu kolati određene informacije. Cosmic Book News donosi nam novosti vezane uz Justice League, koji bi se prema dosadašnjim predviđanjima na velikom platnu trebao naći 2015. godine.

Čini se kako je netko iz redova Cosmic Book Newsa, pronašao izvor u DC Entertainmentu, pa je tako javnost došla do novih saznanja.  Do sada se samo znalo kako će Justice League okupiti najveće superheroje, te će se oni ponovno naći u borbi protiv zla.

U nastavku provjerite informacije koje je Cosmic Book News objavila putem Superhero Hype-a:

1) Superman: Zack Snyder savjetuje u vezi pisanja ovoga lika koji je u suštini isti lik kao u Man of Steel.

2) Batman: glavni strateg grupe, najsloženije napisan. On zapravo ne želi imati veze s ostalim junacima koji imaju posebne moći, jer ih smatra presnažnima.

3) Wonder Woman: ona je u muškom svijetu superheroja tek nekoliko mjeseci. Scenarij za Wonder Woman, na kojemu radi Michael Goldenberg, bit će gotov prije filma Justice League.

4) Green Lantern: lik Ryana Reynolda iz filma Green Lantern, ali će biti ponovno napisan i to u ozbiljnijem tonu.

5) Flash: najpoznatiji heroj koji obožava medijsku pažnju, ali kada radi to shvaća vrlo ozbiljno.

6) Martian Manhunter: vanzemaljac koji je živio u tajnosti na Zemlji preko 100 godina i koji posjeduje saznanja o Darkseidu i njegovu kraljevstvu.

7) Aquaman: kralj Atlantide, a shodno tome i ključni lik u filmu.

Alfred Pennyworth (Vitez tame: Povratak) i Lois Lane (Superman) dobit će također svoja mjesta.
Dodajmo kako će u filmu biti prisutna vojska koja u budućim prepravcima može uključiti likove iz Man of Steela, ili pak Amandu Waller, lik iz filma Green Lantern kojega utjelovljuje Angela Bassett. K tome saznajemo i kako će ovim superherojima Darkseid`s Elite biti prvi protivnici i to već za početka filma.

Naposljetku, Justice League (hrv. Liga Pravde) po prvi će puta dovesti Flasha, Wonder Woman, Martiana Manhuntera i Aquamana na veliko platno. Sasvim je očito kako DC Entertainment radi potpuno suprotno od onoga što je učinio Marvel s Avengersima. Zašto? Vrlo jednostavno. DC Entertainment prvo spaja cijelu skupinu superjunaka u jednom filmu, a potom će se svaki od njih naći u vlastitome (izuzev ranije spomenutog Man of Steela).

Ove informacije treba uzeti sa zadrškom, međutim, budući su do filma ostale još nepune dvije godine, vjerujemo kako uskoro možemo očekivati novosti.

Be social

Komentari