Istaknuto
21.05.2022.

Vrijeme čitanja: 3 minute Nova godina - novi ja. Naravno da ne - koliko god želio da taj statement bude točan. Isto to je mislio i Celeste koji godinama štanca iste albume. Kod mene i dalje siječanj izlazi debelo u godini.

27.03.2022.

Vrijeme čitanja: 7 minute Razbijamo predrasude i upoznajemo drugačije kroz prozor u supkulture. Marija Marković predstavnica je gothic supkulture koja ujedinjuje sve vrste umjetnosti, a u razgovoru s Goranom Terzićem otkriva da stil njeguje i kroz glazbeno stvaralaštvo.

Film

Kralj Grohlova: Kad Foo Fightersi zapjevaju za klasik

19.07.2019. Igor Yuri Jurilj
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

OK, Foo Fighters se nepravedno nisu našli na soundtracku za najnoviju, live action verziju “Kralja lavova” (koju smo u nas pogledali prvi i izazvali burne reakcije svojom kritikom), ali je DJ Cummerbund odlučio ispraviti manjak ravnoteže u Svermiru. Meštar od mash upa filigranski je sljubio izvornu Circle of Life s hitom All My Life Foo Fightersa koji će vam uljepšati dan i možda vas motivirati da pogledate animiranu verziju “Kralja lavova” iz 1995., a možda i da odete u kino na porciju nove, fotorealistične poslastice za oko.

Bilo kako bilo, Dave Growl opet je servirao lavovske vokale:

(Visited 216 times, 1 visits today)

Komentari