Vizart

„Molim te, nemoj stavljati špagete između nožnih prstiju“ – reče mama

Foto: tumblr.com/ spaghetti-toes
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto:  tumblr.com/ spaghetti-toes
Foto: tumblr.com/ spaghetti-toes

Djeca imaju najbujniju maštu – to je činjenica. Što su manja, to su neiskvarenija i iskrenija. Njihove ozbiljne izjave, pitanja i zaključci nama su nepresušan izvor smijeha i zabave. Jedan tata dosjetio se simpatičnog rješenja kojim će neke izjave zauvijek ostati zabilježene.

Martin Bruckner odlučio je izjave svoje trogodišnje kćeri Harper Grace pretvoriti u šaljive ilustracije. Isprva je cijeli projekt bio poklon za mamu povodom Majčinog dana, no pretvorio se u popularni Tumblr blog pod nazivom Spaghetti Toes.

Foto:  tumblr.com/ spaghetti-toes
Foto: tumblr.com/ spaghetti-toes

Inspiracija za ilustracije nije samo Brucknerova kći, već i izjave nekih drugih mališana čiji mu se roditelji javljaju zahvaljujući blogu. Nađe se tu i poneka njegova i suprugina izjava, a većina ih je upućena malenoj Harper Grace. Tako je, primjerice, i nastao sam naziv bloga – Spaghetti Toes. Naime, Brucknerova supruga je za stolom u vrijeme večere rekla njihovoj kćeri: „Please don’t put spaghetti between your toes“, tj. „Molim te, nemoj stavljati špagete između nožnih prstiju“.

Neke od briljantnih izjava pogledajte u našoj galeriji, a ostale možete pronaći na Facebook profilu i Tumblr blogu pod nazivima Spaghetti Toes.


Be social

Komentari