Istaknuto
09.07.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Kakav je ovo bezobrazni priljev vanserijski dobre glazbe unutar mjesec dana? Travanj je prošao već znamo kako, ali glazba koja je izašla unutar tih mjesec dana je statistički na samom kraju Gaussa.

08.07.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Puštamo novih deset domaćih i regionalnih singlova u borbu za naklonost slušatelja, a među stranim preporukama ima nekoliko zanimljivosti.

Glazba

My Baby – pripremite se za trojku koja s lakoćom oduševljava publiku

12.11.2018. Ziher.hrFoto: Martina Trbuščić / Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Malo je reći da su nizozemsko-novozelandska atrakcija My Baby miljenici (samo) zagrebačke publike jer su koncertom u Rijeci prošle godine dokazali da je sveopća hrvatska publika itekako zaražena i ovisna o voodoo bluesu koji nam dostavljaju preko odličnog scenskog nastupa, jedinstvenog zvuka i izuzetne energije.

U naslovu je već navedeno, kako je i naš novinar dobio dojam s koncerta koji datira iz 2016. u Tvornici, My Baby radi jedinstveni party za one kojima je rock bliži od elektronike. I to rade savršeno usklađeno i privlačno.

Ovaj petak, 16. studenog, dolaze na poznato mjesto – Tvornicu kulture – koja po novome prima blizu 2500 ljudi, a ne sumnjamo da će ljubav prema fingerpickin’ gitarama, funku, gospelu i bluesu razvaliti prostorom koji sad ima svjetski standard.

Novi album “MOUNAIKI” vani je od 5. listopada ove godine, a uz prethodni “Prehistoric Rhythm”, “Remedy II” i “Shamanaid”, uz prvijenac “My Baby Loves Voodoo!”, trebalo bi biti dovoljno za nešto više od dva sata plesa.

Za nastup su spremni i članovi – vokalistica i multi-instrumentalistica Cato van Dyck, njen brat Joost van Dyck na bubnjevima i gitarist Daniel Johnston – koji se trenutno nalaze na europskoj turneji te u velikoj formi dolaze u zagrebačku Tvornicu kulture.

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kuna, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 90 kuna.

Službena prodajna mjesta su Tvornica kulture, Aquarius CD Shop, Dancing Bear, Croatia Records, Dirty Old Shop, Pločnik, Rockmark te Entrio prodajna mjesta i entrio.hr.

(Visited 103 times, 1 visits today)

Komentari