Glazba

Najava: Rasplesani Zebra Dots u Vintageu!

Foto: facebook.com/Zebra Dots
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: facebook.com/ Vintage Industrial Bar
Foto: facebook.com/ Vintage Industrial Bar

Bilo je samo pitanje vremena kada će zagrebačka publika imati priliku uživo i punom sjaju doživjeti glazbenu poslasticu – ZEBRA DOTS! ‘Točkaste Zebre’ će u četvrtak, 17. travnja, nastupiti u kultnom zagrebačkom Vintage Industrial Bar-u, gdje će zasigurno rasplesati okupljenu publiku i još jednom pokazati kako su njihovi nastupi uživo sasvim nova, energizirana, dimenzija studijskog materijala „Walking On A Chance“ (2012., Universal Music).

Pod imenom Zebra Dots krije se šest istaknutih glazbenika iz Hrvatske i Slovenije od kojih ne treba očekivati išta generičko ili tradicionalno. Koolade (vokal), Sasha Alexandra Danilova (vokal), Ivo Rimc (bubnjevi), Andraž Mazi (gitara), Erik Marenče (klavijature) i Jernej Kržić (bas) kreirali su plesni zvuk s elementima hip-hopa, funka, jazza i popa te u studenom 2012. objavili sjajan album prvijenac “Walking On A Chance“. Sa spomenutog prvijenca dosad su objavili singlove “Walking On A Chance”, “Don’t Try”, dvostruki “Outta My Mind/Pokvareni telefon”, od kojih su upravo zadnje spomenuti početkom godine dosegnuli značajan uspjeh – „Outta My Mind“ došao je na sam vrh Deezer Top 100 ljestvice najslušanijih singlova, a oba singla su ušla i u službenu nacionalnu listu singlova Instituta hrvatske glazbe – HR Top 40.

I dok svi spomenuti singlovi te prateći remiksevi istih solidno vibriraju regionalnim eterom i strujaju internetom, nastupi uživo su potpuno nova dimenzija skupine Zebra Dots. Napomena: Obujte se plesno!

Be social

Komentari