Istaknuto
11.08.2022.

Vrijeme čitanja: 7 minute Dvijetisućite su obilježile milenijalce, a ove pjesme ne samo 2002. godinu, nego i naše glazbene živote.

05.08.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Lik Eddieja Munsona na neki je način arhetip i možemo ga svrstati u široku mrežu svojevrsne morfologije priče (gospon Propp, no pun intended), no on je također i tragedija našeg društva koje, iako čvrsto vjerujemo da nije tako, zapravo ne napreduje mnogo.

Glazba

Nova glazba: Urban&4, Playground Hustle, Frik iz kvarta, Insan i drugi

11.12.2019. Glazbena redakcija
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Pobjednički singl prošlog tjedna ima bend Not Jane s pjesmom Akademski grad.

Domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će Urban&4, Playground Hustle, Kralja, Detour ft. Nipplepeople, Frik iz kvarta, Insan i Frenkie, Kontra, Indigo.

Strane preporuke za slušanje su Blink 182, Ed O´Brien, Bille Eilish, Lenny Kravitz i Pussy Riot ft. Vic Mensa & Junglepussy.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba

Strana glazba – preporuka za slušanje

Blink 182 – Not Another Christmas Song

Not Another Christmas Song novi je singl benda Blink 182 koji je u rujnu objavio i novi album “Nine”.

Ed O´Brien – Brasil

Gitarist Radioheada Ed O´Brien objavio je gotovo devetominutni spot za singl Brasil, a njegov solo album očekuje se sljedeće godine.

Billie Eilish – xanny

xanny je još jedan singl skinut s albuma “When We All Fall Asleep, Where Do We Go?” koji je dobio spot u režiji same Bille Eilish.

Lenny Kravitz – Here To Love

Here To Love dobila je spot koji je nastao uslijed suradnje Lennyja Kravitza s UN- ovim uredom za ljudska prava i promiče ljudske različitosti.

Pussy Riot ft. Vic Mensa & Junglepussy – Hangerz

Hangerz je nova pjesma koja je okupila Pussy Riot, Vica Mensu i Junglepussy. Riječ je o aktivističkoj pjesmi koja traži poštivanje prava na izbor.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Vlatka Semenčić Petrih.

(Visited 521 times, 1 visits today)

Komentari