Istaknuto
22.01.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Sedam novih singlova iz glazbenih radionica spremno je za preslušavanje i borbu za pobjedu. Glasanje, kao i uvijek, traje do sljedeće srijede.

15.01.2020.

Vrijeme čitanja: 6 minute Iako se preminuli glazbenici već neko vrijeme oživljavaju hologramima za posebne prigode, naslućuje se jedan novi trend koji će uvelike utjecati na način na koji konzumiramo glazbu. Što o trendu hologramskih koncerata preminulih glazbenika misle članovi glazbene redakcije pročitajte u nastavku.

Glazba

Nova glazba: U pol´ 9 kod Sabe, Cubies, Dino Purić i drugi

12.06.2019. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Pobjedu kao singl prošlog tjedna odnijela je pjesma Daleka zagrebačkog jazz tria  Truth ≠ Tribe.

Domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će Dino Purić, U pol´ 9 kod Sabe, Cubies, Tate Romanova, Full Ferry, Urban instinkt ft Frenkie i Rezerve.

Strane preporuke za slušanje ovog tjedna su The Chemical Brothers, Black Eyed Peas ft Snoop Dogg, The Raconteurs, Madonna i Labrinth.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba

Strana glazba – preporuka za slušanje

The Chemical Brothers – Eve Of Destruction

Novi album “No Geography” The Chemical Brothers objavili su u travnju, a s njega je predstavljen novi singl Eve Of Destruction.

Black Eyed Peas ft. Snoop Dogg – Be Nice

Black Eyed Peas predstavili su novi singl Be Nice u kojem im se pridružio Snoop Dogg.

The Raconteurs – Bored and Razed

Krajem mjeseca izlazi novi album benda The Raconteurs imena “Help Us Stranger”, a na njemu će se naći i Bored and Razed.

Madonna – Dark Ballet

Novi spot inspiriran Ivanom Orleanskom ima Madonna, i to za pjesmu Dark Ballet s novog albuma “Madame X” koji izlazi u petak.

Labrinth – Miracle

Miracle je ime novog singla i spota koji je samostalno objavio Labrinth, bez Sie i Dipla.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Vlatka Semenčić Petrih.

(Visited 5.112 times, 1 visits today)

Komentari