Istaknuto
04.12.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Ove godine provedite Advent na naš način, upoznajte nas kroz male božićne rituale, tradicije i sadržaje koji ispunjavaju naše adventske dane bojama veselja i zajedništva.

01.12.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Ažurirajte se i ovog tjedna uz aktualne singlove s domaćeg glazbenog terena uz rubriku Nova glazba. Odaberite svog favorita i donesite mu vječnu slavu.

Glazba

Nova glazba: pocket palma, Milošev & TBF, Šiza i drugi

13.10.2021. Glazbena redakcija
Vrijeme čitanja: 2 minute

Nova glazba i ovoga tjedna donosi izbor najzanimljivijih novih singlova po izboru glazbene redakcije. Glasovanje za singl tjedna traje od srijede do srijede, a pobjednički singl mjeseca, koji bira naša glazbena redakcija, automatski ulazi u konkurenciju za singl godine. Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Glasujte za svog favorita i donesite mu vječnu slavu!

Pobjednički singl pretprošlog tjedna je Nikolinina pjesma Ljubav.

Domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će pocket palma, Demode ft. Tina Vukov i Poncije, Milošev ft. TBF, Edo Maajka i Šiza.

Aktualnosti u svijetu strane glazbe možete pratiti u našoj rubrici Mjesečna Doza Popa.


Glazbene novitete s domaće i regionalne scene možete nam slati na desk@ziher.hr s naznakom ‘Za novu glazbu’.


Domaća i regionalna scena

pocket palma – pogled

Meka synthwave balada pogled najavila je novi album pocket palme „Atomi” koji bi mogao na kraju godine konkurirati na listi ponajboljih domaćih izdanja.

Demode ft. Tina Vukov & Poncije – Noć u dan

Tina Vukov se polako, ali sigurno vraća na domaću scenu, ovog tjedna slušamo singl Noć u dan ostvaren u suradnji s Poncijem i Demodeom.

Edo Maajka – Moćno

Edo Maajka drugim singlom Moćno najavljuje novi, istoimeni album. Pjesmu prati dinamičan video spot iza kojeg stoji sarajevski dizajner i kreativac Dino Hujić.

Milošev ft. TBF – Vječni sjaj

Milošev u suradnji s TBF-om predstavlja novi singl Vječni sjaj, a ujedno objavljuje album prvijenac „U prolazu”. Ideju i režiju spota potpisuje Tanja Asanović s kamerom Tonija Renauda i More Magnets produkcijom.

Šiza – Oprostite, oprostite, oprostite

Energični dvojac Šiza singlom Oprostite, oprostite, oprostite s debut albuma „Pristojnost iz malog prsta izgubila se u srednjem” upotpunjuje krug i najavljuje rad na novim materijalima. Šizu ćete moći poslušati uživo sutra, 14. listopada, u Vintage Industrialu, kada će s Markom Mrakovčićem promovirati vinilno izdanje svojih albuma.

 

Novu glazbu ovog je tjedna birala Helena Kezerić

(Visited 271 times, 1 visits today)

Komentari