Istaknuto
19.02.2020.

Vrijeme čitanja: < 1 minuta Ovog tjedna Ziherova nova pošiljka glazbenih singlova broji sedam kandidata za sing tjedna. Glasati možete do sljedeće srijede.

10.02.2020.

Vrijeme čitanja: 11 minute „Late is the hour in which this conjurer chooses to appear!“ - prosiktao bi na mene vjerojatno Grima Wormtongue kada bi mogao vidjeti da albume od studenog i prosinca izbacujem krajem siječnja.

Glazba

Nova glazba: Paul the Walrus, Klinika Denisa Kataneca, Detour i drugi

14.11.2018. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Ove srijede u Novoj glazbi našlo se sedam pjesama domaćih snaga. Tu su Paul The Walrus, Klinika Denisa Kataneca, Detour, Edo Maajka i Dino Šaran, Ivana Kindl, Silente i Ti, ja i moja mama.

Od stranih noviteta preporučujemo Muse, Sade, Dido, Free Nationals i Khalida .

Vi odlučujete koji novitet je bio top, a koji flop. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba: Top ili flop?

Strana glazba – preporuka za slušanje

Dido – Hurricane

Veliko iznenađenje je novi singl Hurricanes engleske pjevačice Dido. Singl najavljuje novi album “Still On My Mind” i prvu turneju nakon petnaest godina.

Muse – Algorithm

Bend Muse ovog tjedna je zatrpao svoje fanove novim videima za pjesme koje dolaze s najnovijeg albuma “Simulation Theory”. Odlučila sam izdvojiti pjesmu Algorithm jer mi je draža od Blockades i Break It To Me iako je zadnja spomenuta vodila tijesnu bitku s odabranom.

Free Nationals – Beauty & Essex (feat. Daniel Caesar & Unknown Mortal Orchestra)

Do sada ste za bend Free Nationals mogli čuti kao prateći bend Andersona .Paaka, ali ovog tjedna predstavljen je singl Beauty & Essex koji najavljuje album na kojem je četvorka sama radila bez spomenutog gospodina.

Khalid – Better

Američki pjevač Khalid objavio je video za pjesmu Better koja se nalazi na njegovom prvom EP-u “Suncity”.

Sade – The Big Unknown

Šećer uvijek dolazi na kraju. Obožavana Sade Adu, pjevačica benda Sade predstavila je pjesmu The Big Unknown koja će biti dio službenog soundtracka filma Widows. Jesen nije mogla dobiti bolju pjesmu uz koju će se pretočiti u zimu, još samo da se i temperature tome prilagode.

Novu glazbu ovog je tjedna birala Helena Kezerić.

(Visited 304 times, 1 visits today)

Komentari