nova glazba
4. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
1. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 4 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled što je novih naslova u kinu u friško načetom mjesecu.

Glazba

Nova glazba: Wilhelmina Agnes, Iva Lorens, Lu Jakelić i drugi

nova glazba
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Nova glazba i ovoga tjedna donosi izbor najzanimljivijih novih singlova po izboru glazbene redakcije. Glasovanje za singl tjedna traje od srijede do srijede, a pobjednički singl mjeseca, koji bira naša glazbena redakcija, automatski ulazi u konkurenciju za singl godine. Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Glasujte za svog favorita i donesite mu vječnu slavu!

Pobjednički singl prošlog tjedna ima Lunapark s pjesmom Ona ne zna.

Domaće snage ovog tjedna odmjerit će Wilhelmina Agnes, Lu Jakelić, Filip Rudan, Iva Lorens, Vizelj i Boa II.

Aktualnosti u svijetu strane glazbe možete pratiti u našoj rubrici Mjesečna Doza Popa.

Domaća scena i regionalna scena

Iva Lorens – Svitanje

Mlada glazbenica Iva Lorens objavila je svoj prvi singl na materinjem jeziku. Tekst i aranžman nastao je u suradnji s Buč Kesidijem, Svitanje najavljuje debitantski Ivin album koji će izaći u travnju sljedeće godine.

Vizelj – Šta je stid?

Najnovija postava beogradskog sastava Vizelj objavila je video za četvrti singl Šta je stid koji najavljuje njihov novi album.

Filip Rudan – He’s Not The One

Emotivna balada He’s Not The One kantautorska je pjesma koja ističe glazbeni talent Filipa Rudana i njegove, već ranije zapažene, vokalne sposobnosti.

Lu Jakelić – Zidovi

Lu Jakelić objavila je singl Zidovi kojim najavljuje rad na drugom studijskom albumu.

BOA II – Lacrima

Lacrima je četvrti singl grupe Boa II, ali je zapravo njihova prva autorska pjesma i sjećanje na generaciju koja je stasala osamdesetih.

Wilhelmina Agnes – Taste of Tears

Wilhelmina Agnes, pravog imena Ines Turšić, talentirana je četrnaestogodišnja multi-instrumentalistica koja sama piše glazbu i tekstove za svoje pjesme. Singl Taste of Tears najava je njenog debitantskog albuma.

 

Novu glazbu ovog je tjedna birala Helena Kezerić.

(Visited 533 times, 4 visits today)
Be social

Komentari