Glazba

Nova glazba: IDEM, Zimizelen, Tara Thaller i drugi

nova glazba
Vrijeme čitanja: 2 minute

Nova godina, nova glazba! U poznatom formatu u 2023. godini nastavljamo na tjednoj bazi predstavljati najnovije glazbene novitete domaće i regionalne scene po izboru glazbene redakcije, ali uz par noviteta.

Glasovanje za singl tjedna od sada traje od subote do subote, a svaki redakcijski pobjednički singl tjedna ući će u izbor za singl mjeseca, koji će dalje izglasati naša glazbena redakcija. Izvođače s pobjedničkim singlom mjeseca ćemo ugostiti u brzopoteznom intervjuu, a njihov singl automatski ulazi u konkurenciju za singl godine.

Da ne bi ispalo da vaši glasovi nemaju neku daljnju svrhu, glasove publike u tjednom glasovanju također ćemo zbrajati i pobjednik će biti proglašen. Pratit ćemo glasove iz mjeseca u mjesec, a na kraju godine ćemo objaviti anketu za singla godine po izboru publike. I vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Glasujte za svog favorita i donesite mu vječnu slavu!

Ovog tjedna za rubriku Nova glazba snage će odmjeriti IDEM, Zimizelen, Klinika Denisa Kataneca, Tara Thaller, Rakete i SlonOff.

Ovotjedna nova glazba – domaći singlovi

IDEM – Par puta godišnje

IDEM je objavio treći singl Par puta godišnje kojim najavljuje svoj debut album „Poyy”.

Zimizelen – Iza zavjesa

Zimizelen je novim singlom Iza zavjesa predstavio svoj debut album „San na uzici”.

Klinika Denisa Kataneca – Srećko iz zemlje Trećeg svijeta

Srećko iz zemlje Trećeg svijeta drugi je singl Klinike Denisa Kataneca kojim najavljuju izlazak novog, dugoiščekivanog albuma.

Rakete – U grad si stigao

Bend Rakete predstavio je novi singl U grad si stigao.

Tara Thaller – Sjajim

Glumica i pjevačica Tara Thaller predstavila je svoj drugi singl Sjajim.

SlonOff – Pizza

SlonOff je novo ime ovotjedne nove glazbe, a publici se predstavljaju singlom Pizza. Pola osmeročlane postave prepoznat ćete po dugogodišnjem radu na sceni kroz bendove poput Fraktura Mozga, Drvored, BeetanTone, Fast Response.

 

Novu glazbu ovog tjedna je birala Eleonora Bojanić.

Be social

Komentari