nova glazba
28. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Glazba

Nova glazba: VOΛDO, Fantom, EkAm i drugi

nova glazba
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Vrijeme je za nove pobjedničke singlove u 2020. godini.

Domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će VOΛDO, Fantom, Mental Blue, EkAm, Artan Lili i Eho Radar.

U preporuci za stranu glazbu ovog tjedna našli su se Shortpatis, Susanne Sundfør, Skip Marley ft. H.E.R., Ozzy Osbourne i Bombay Bicycle Club.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba

 

Strana glazba – preporuka za slušanje

Shortparis – Любовь

Za početak 2020. godine nešto što niste smjeli propustiti u prethodnoj. Ovaj ruski eksperimentalni indie sastav imao je po mom skromnom mišljenju jedno od boljih izdanja prošle godine (“Так закалялась сталь”/“Tak Zakalyalas’ Stal’”). Ovog tjedna su nas počastili s anti live videom (kako su ga sami nazvali) za pjesmu Любовь (ljubav) s njihovog albuma “Paskha” iz 2017.

Susanne Sundfør – When The Lord

Norveška glazbenica Susanne Sundfør oduševila me prije nešto godina kad sam čula pjesmu Oblivion koja je dio službenog soundtracka istoimenog filma. Ovaj tjedan slušamo novi singl When The Lord koji će također biti dio soundtracka dokumentarnog filma Self Portrait o nedavno preminuloj norveškoj fotografkinji Lene Marie Fossen.

Skip Marley ft. H.E.R. – Slow Down

Skip Marley i R&B nada H.E.R. objavili su video za zajednički singl Slow Down.

Ozzy Osbourne – Straight to Hell

Ozzy Osbourne objavio je video za pjesmu Straight to Hell koja će se naći na albumu “Ordinary Man” čiji izlazak očekujemo uskoro.

Bombay Bicycle Club – I Can Hardly Speak

Bombay Bicycle Club singlom I Can Hardly Speak najavljuju peti studijski album i europsku turneju.

Novu glazbu ovaj je tjedan birala Helena Kezerić.

(Visited 1.249 times, 1 visits today)
Be social

Komentari