Istaknuto
02.06.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Back to reality. Karantenu smo izgurali. Sad treba peći roštilje i objavljivati fotografije s plaže da drugi budu ljubomorni. Morate nešto i slušati kad radite stvari koje radite.

27.05.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Nova glazba ovog tjedna donosi šest domaćih i regionalnih singlova u borbi za pobjedu te pet stranih preporuka za slušanje

Film

Počinje ‘Igra prequela’: Potvrđeno snimanje serije ‘House of the Dragon’ o kući Targaryen

30.10.2019. Ziher.hrFoto: www.facebook.com/GameOfThrones
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

HBO je potvrdio da će se snimati novi prequel baziran na knjizi Georgea R.R. Martina ‘Vatra i krv’. Knjiga je objavljena u studenom prošle godine, a govori o povijesti kuće Targaryen.

Serija House of the Dragon će prema informacijama koje donosi Indie Wire imati deset epizoda, toliko ih je HBO naručio, a pilot će režirati Miguel Sapochnik koji je sjedio u redateljskoj stolici kod nekih od najboljih epizoda u Igri prijestolja.

Uz njega, autorskoj ekipi pridružit će se Ryan Condal (Colony) te G. R. R. Martin i Vince Gerardis kao izvršni producenti.

Radnja House of the Dragon trebala bi se smjestiti 300 godina prije događaja iz Igre prijestolja i Daenerys Targaryen, a iz HBO-a nadaju se istraživanju korijena kuće Targaryen u svijetu koji je bogat pričama. Odnosno, iz ovog se naslućuje kako je u planu još nekoliko serija koje će obuhvatiti svijet G. R. R. Martina.

U međuvremenu, HBO je stopirao prvotni spin-off Igre prijestolja u kojem glumi Naomi Watts.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Komentari