Istaknuto
09.11.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Fraktura, kao i svake godine, donosi zanimljive naslove od kojih se mnogi nađu na našim policama.

08.11.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Znanje zna znanje i za Interliber sprema naslove koji bi se brzo mogli razgrabiti. Škicnite želite li neki od njih i na svojim policama!

Film

Počinje ‘Igra prequela’: Potvrđeno snimanje serije ‘House of the Dragon’ o kući Targaryen

30.10.2019. Ziher.hrFoto: www.facebook.com/GameOfThrones
Vrijeme čitanja: 1 minuta

HBO je potvrdio da će se snimati novi prequel baziran na knjizi Georgea R.R. Martina ‘Vatra i krv’. Knjiga je objavljena u studenom prošle godine, a govori o povijesti kuće Targaryen.

Serija House of the Dragon će prema informacijama koje donosi Indie Wire imati deset epizoda, toliko ih je HBO naručio, a pilot će režirati Miguel Sapochnik koji je sjedio u redateljskoj stolici kod nekih od najboljih epizoda u Igri prijestolja.

Uz njega, autorskoj ekipi pridružit će se Ryan Condal (Colony) te G. R. R. Martin i Vince Gerardis kao izvršni producenti.

Radnja House of the Dragon trebala bi se smjestiti 300 godina prije događaja iz Igre prijestolja i Daenerys Targaryen, a iz HBO-a nadaju se istraživanju korijena kuće Targaryen u svijetu koji je bogat pričama. Odnosno, iz ovog se naslućuje kako je u planu još nekoliko serija koje će obuhvatiti svijet G. R. R. Martina.

U međuvremenu, HBO je stopirao prvotni spin-off Igre prijestolja u kojem glumi Naomi Watts.

(Visited 49 times, 8 visits today)

Komentari