kinu
30. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Travanj nam donosi mješavinu na kakvu nismo navikli – od izglednih kandidata za Oscare do filmova koji će ili brzo utonuti u zaborav ili postati miljenici publike. Sve je na vama, dragi gledatelji.

ziherung
19. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Gasim Ziherung. Dugo sam razmišljao i nisam u stanju sam sa sobom napraviti kompromis i reducirati njegov obujam – jedini logičan korak je ugasiti ga, pozdraviti se s čitateljstvom i pozvati vas da i dalje pratite playliste na Spotifyu koje se daju naći tako da utipkate “Ziherung *insert ime mjeseca na engleskom*”.

Film

Počinje ‘Igra prequela’: Potvrđeno snimanje serije ‘House of the Dragon’ o kući Targaryen

Foto: www.facebook.com/GameOfThrones
Vrijeme čitanja: < 1 minute

HBO je potvrdio da će se snimati novi prequel baziran na knjizi Georgea R.R. Martina ‘Vatra i krv’. Knjiga je objavljena u studenom prošle godine, a govori o povijesti kuće Targaryen.

Serija House of the Dragon će prema informacijama koje donosi Indie Wire imati deset epizoda, toliko ih je HBO naručio, a pilot će režirati Miguel Sapochnik koji je sjedio u redateljskoj stolici kod nekih od najboljih epizoda u Igri prijestolja.

Uz njega, autorskoj ekipi pridružit će se Ryan Condal (Colony) te G. R. R. Martin i Vince Gerardis kao izvršni producenti.

Radnja House of the Dragon trebala bi se smjestiti 300 godina prije događaja iz Igre prijestolja i Daenerys Targaryen, a iz HBO-a nadaju se istraživanju korijena kuće Targaryen u svijetu koji je bogat pričama. Odnosno, iz ovog se naslućuje kako je u planu još nekoliko serija koje će obuhvatiti svijet G. R. R. Martina.

U međuvremenu, HBO je stopirao prvotni spin-off Igre prijestolja u kojem glumi Naomi Watts.

(Visited 133 times, 1 visits today)
Be social

Komentari