Film

Postani Ziherovac: Tražimo novinara/ku filmske redakcije!

ilustracija
Foto: Nick Morrison (Unsplash)
Vrijeme čitanja: 2 minute

Imaš film u malom prstu i još uvijek više voliš pogledati novi naslov u kinu, na velikom platnu, nego čekati da dođe na Netflix? S druge strane, ponestaje ti serija na Netflixu, HBO-u, Amazonu i Apple TV-ju i jedva čekaš novu sezonu omiljene serije koju onda pogledaš u jednom danu (šefu si, naravno, javio da “malo šmrcaš”)? Ti si ona osoba u društvu koju svi pitaju za preporuku nekog filma ili serije? Voliš pogledati dobar dokumentarac, pogotovo o temi koja te zanima? Dijete u sebi održavaš živim povremenim gledanjem crtića i animiranih filmova? Voliš pogledati i filmove “stranih” kinematografija, a nije ti strana ni forma kratkog filma?

Da, da, znamo, ovo će sad pomalo zvučati kao horoskop, ali – ako si se prepoznao/la u ovim opisima, mi na Ziheru želimo te u svome timu! I to pod hitno!

Tražimo nove članove filmske redakcije jer nam je u ovom broju u kojem smo sada teško pogledati sve što se nudi!

Što znači biti Ziherovac?

Ziherovci su volonteri, no pitajte bilo kojeg Ziherovca i reći će vam da je Ziher mjesto na kojem se osjeća odlično! Ovdje ćeš učiti kako izgleda novinarstvo, imat ćeš stručno novinarsko vodstvo, a moći ćeš pisati o svemu što poželiš. Sam/a si biraš teme i područje interesa, a mi te ne cenzuriramo i potičemo te da gradiš svoj osobni stil pisanja.

Također, Ziherovci su zajednica koja zajednički brainstorma, daje savjete jedni drugima i pomaže si međusobno oko informacija oko pojedinih tema. Često se dogodi da pišemo i zajedničke tekstove jer je više osoba zainteresirano za istu temu! Družimo se u Facebook grupi, a dežurni toga dana predlažu teme svojim kolegama ili jednostavno ukazuju na nešto što im se čini kao super ideja za članak.

Poštujemo rokove, i svoje i tuđe, a highlight svakog mjeseca su redakcijski sastanci/druženja!

Kako postati Ziherovac?

Do petka, 17. rujna ispuni upitnik koji smo pripremili za tebe (Klik: UPITNIK). Pitanja nisu teška, no izdvoji pola sata svog vremena jer te želimo što bolje upoznati 🙂

Urednica filma potom će proći sve vaše prijave i zaista svaku pročitati, te će ti se povratno javiti najkasnije do 26. rujna (možda i ranije, ovisno o broju prijava!).

Be social

Komentari