Nagrade

Za nas je još uvijek vrijeme darivanja – pronađi poklon na Ziheru

Foto: Unsplash
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Prosinac je na Ziheru već tradicionalno mjesec darivanja, ali zašto ne bi bio i siječanj i veljača? Odlučili smo nagradno vrijeme produžiti i podijeliti još poneku vrlo vrijednu i bogatu nagradu. Cijeli mjesec pripremamo vam poklone u suradnji s partnerima, a nakon četiri godine Ziherovog adventskog kalendara, ove godine smo odlučili nagraditi svoje čitatelje i u veljači!

Tijekom cijelog mjeseca traje akcija “Pronađi poklon na Ziheru”. Pažljivo pratite portal jer ćemo u člancima sakrivati najbogatije i najvrijednije nagrade do sada.


Kako sudjelovati u darivanju?


1. Pronađite članak u kojemu se skriva nagrada

2. Lajkajte Ziher.hr na Facebooku i članak podijelite na svojem Facebook profilu (pazite da objavu postavite na “javno” (“public”)

3. U objavi tagirajte Ziher (kako bi vas mogli pronaći!)

 

Darivanje traje tijekom cijele veljače!


 

Poklonjeno do sada:

Velika anketa: Biramo najbolji glazbeni festival 2018.  (upadi za Dimensions + Outlook + Seasplash za jednu osobu i njenu pratnju )

Anketa: Odaberi najbolji koncert u Vintageu u 2018. (upadi za 5 koncerata po želji u 2019.)

Anketa: Koga želite slušati u sklopu ‘Sviraj stare’ (upad za jednu osobu i njenu pratnju za sva izdanja ‘Sviraj stare’ u 2019.)

9 činjenica o KSET-u koje možete pronaći u monografiji: Buntovnici iz Unske (upad na 5 koncerata po želji za jednu osobu i njenu pratnju, utješna nagrada KSET monografija, majica i ceker)

Be social

Komentari