nova glazba
18. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
28. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled novih naslova u kinu u friško načetom ožujku.

Glazba

Najava – East Impact: Dečki s istoka očekuju vas sutra u Saxu

Foto: East Impact
Vrijeme čitanja: < 1 minute
Foto: East Impact
Foto: East Impact

Ovaj četvrtak, 13. studenog, svi ljubitelji hip hopa pozvani su u zagrebački klub Sax gdje će ih dočekati skupina hip hop crew-ova s istočnog dijela Zagreba, točnije od Kvatrića do Dubrave, a s njima su zagarantirani old school hip hop zvuk i sirove rime. Ulaz je od 21.00h, a nastupi počinju veoma rano (oko 22.00h) jer se klub zatvara već oko 01.00 u noći, naravno iz tog razloga smo i organizirali after party u Mastersu. Upad je 20kn, ali je upad preko popisa FREE – za popis se samo treba javit u inbox na “Krv Istoka RTC”, “40 Industry” ili “Dregermajster Crew” facebook stranice.

RTC je hip hop grupa iz Retkovca koju predstavljaju Lucid Sensei, Skoja i C-dog dok Krv Istoka čine dečki iz Poljanica, Fakin i Razbu. Suradnju su započeli prije godinu dana u zajedničkom studiju, te ove godine zajedno objavili prvi album pod nazivom “Klošarska Narav”.

40Industry je hip-hop kolektiv iz Dubrave koji djeluje još od 2004. godine. Iza sebe imaju nebrojeno nastupa i koncerata, te 5 albuma i 5 video projekata.
Članovi su redom:
DJ/Producer: BeroZmay
MCs: Bolest, Bendicod, Lobje, Pendrek, Šole
Graffiti: 40crew

DPS je podgrupa Dregermajster klike, punim nazivom – Dreger Puhachka Sekcija. Čine ga Kali i Tibor uz potporu DJ Noleta i još par rep glava. Iako svaki od njih zasebno djeluje već duži niz godina, zajedno su izbacili EP projekt “Dim i to” u suradnji s lokalnim zagrebačkim producentima.

(Visited 158 times, 1 visits today)
Be social

Komentari