nova glazba
21. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Glazba

She Loves Pablo objavili novi album na vinilu

foto: Vjekoslav Palinić
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Zagrebački groove rockeri She Loves Pablo danas su novi album “Death Threats From Future Self” u vinilnom izdanju pustili u online prodaju.

Album je moguće nabaviti putem online prodaje na web stranici Dirty Old Shopa po cijeni od 100,00 kuna.

Digitalno izdanje albuma dostupno je i na YouTube kanalu, na Bandcampu službene web stranice benda jednako kao i na svim streaming servisima.

Zbog trenutne pandemijske situacije promocija albuma u klubu Boogaloo je premještena s 20. ožujka na 23. svibnja u klubu. Organizatori će pomno pratiti situaciju i restrikcije vezane uz COVID-19, a publika i svi zainteresirani za eksplozivnu promociju albuma biti će na vrijeme obaviješteni o važnim informacijama vezanim uz prodaju karata i sam koncert.

Zasad su ulaznice po cijeni od 50 kuna dostupne isključivo online – putem sustava Entrio. Na dan koncerta ulaznica će iznositi 60 kuna.

(Visited 490 times, 5 visits today)
Be social

Komentari