Istaknuto
03.06.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Počinje glasanje za jedan od osam novih domaćih i regionalnih singlova koje donosimo i u ovotjednoj Novoj glazbi na Ziheru.

02.06.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Back to reality. Karantenu smo izgurali. Sad treba peći roštilje i objavljivati fotografije s plaže da drugi budu ljubomorni. Morate nešto i slušati kad radite stvari koje radite.

Glazba

She Loves Pablo objavili novi album na vinilu

30.03.2020. Glazbena redakcijafoto: Vjekoslav Palinić
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Zagrebački groove rockeri She Loves Pablo danas su novi album “Death Threats From Future Self” u vinilnom izdanju pustili u online prodaju.

Album je moguće nabaviti putem online prodaje na web stranici Dirty Old Shopa po cijeni od 100,00 kuna.

Digitalno izdanje albuma dostupno je i na YouTube kanalu, na Bandcampu službene web stranice benda jednako kao i na svim streaming servisima.

Zbog trenutne pandemijske situacije promocija albuma u klubu Boogaloo je premještena s 20. ožujka na 23. svibnja u klubu. Organizatori će pomno pratiti situaciju i restrikcije vezane uz COVID-19, a publika i svi zainteresirani za eksplozivnu promociju albuma biti će na vrijeme obaviješteni o važnim informacijama vezanim uz prodaju karata i sam koncert.

Zasad su ulaznice po cijeni od 50 kuna dostupne isključivo online – putem sustava Entrio. Na dan koncerta ulaznica će iznositi 60 kuna.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari