Glazba

Stjepan Jimmy Stanić svojim koncertom slavi 20. rođendan Močvare

stanić
Foto: Zdenko Mlinar / Facebook.com / Croatiarecordsofficial
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Močvara svojih 20 godina slavi u velikom stilu. CirkoBalkana šator u velikom dvorištu Močvare/Jedinstva ugostiti će u subotu 18. svibnja jednog i jedinog Stjepana Jimmyja Stanića.

Iako njegova karijera traje već više od sedam desetljeća (u godini njegovog rođenja po prvi put je dodijeljena nagrada Oscar, Staljin je protjerao Trockog iz Sovjetskog Saveza, Graf Zeppelin je napravio prvi let oko svijeta, otvorena je MoMA u New Yorku, a svijet stripa je predstavio nove junake: Tintina i Popaja), moglo bi se reći kako je ovaj najnoviji val popularnosti neuništivog Jimmyja Stanića započeo prije dvije godina baš u Močvari kada je rasprodao klub do zadnje karte dvije večeri svog nastupa.

Mnogi ni dan danas ne mogu vjerovati kako ovaj vječni mladić koji je zakoračio u deseto desetljeće svog života još uvijek može više od dva sata bez stanke zabavljati publiku od 7 do 107 nepresušnim repertoarom viceva, vlastitih pjesama, ali i glazbenih klasika, uvijek praćen vrhunskim jazz glazbenicima koji, iako iskusni rutineri, vidno uživaju dijeleći pozornicu s njime. Ako do sada niste ugrabili priliku, svratite do Začarane Močvare pogledati i poslušati u čemu je kvaka i dozvolite da Jimmy začara i vas.

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja. Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a.

Ulaznice

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 45 kuna, na dan događanja na blagajni kluba cijena ulaznice iznosit će 60 kuna.

Be social

Komentari