nova glazba
4. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
1. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 4 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled što je novih naslova u kinu u friško načetom mjesecu.

Glazba

Stjepan Jimmy Stanić u Vintage Industrialu

stanić
Foto: Zdenko Mlinar / Facebook.com / Croatiarecordsofficial
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Stjepan Jimmy Stanić, kultni zagrebački glazbenik, najavio je još jedan koncert koji će se održati u srijedu, 02. studenog u zagrebačkom Vintage Industrialu.

Sjajni pjevač, neponovljivi vicmaher i zabavljač davno je prerastao u istinski glazbeni fenomen i pravi zagrebački brend. U 91+ godini objavio je svoj najnoviji album istoimena imena „91+”, niže koncerte jedan za drugim, a mi se posebno veselimo svakoj novoj prilici za druženje.

Jimmy Stanić & The Boys u srijedu će ponovno osvojiti publiku, kako mladu, tako i onu stariju. Ovaj vječni mladić jazz glazbe će uz pjevačke bravure pružiti publici i stand-upovske rutine po kojima je toliko poznat.

Kako Jimmy svoje nastupe prepune šarma odrađuje kroz smijeh i već spomenuti Stand up ritual, tako vjerujemo da će osvojiti i nove obožavatelje, pripadnike mlađih generacija, jer stanke za ovog vječnog mladića – nema.

S bogatom i uspješnom karijerom, ova je legenda Hrvatske glazbe uspjela zadobiti statut najboljeg zabavljačkog šlagera i brojne nagrade,a u svojoj diskografiji broji deset albuma.

Ako ste spremni ponovno proživjeti zlatnu zagrebačku prošlost slušajući ovog vječnog šarmera, srijeda je upravo večer za vas. Jimmy nudi večer smijeha, dobre vibracije, ali ponajviše dobre glazbe.

(Visited 368 times, 6 visits today)
Be social

Komentari