nova glazba
21. siječnja 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

očekujemo
31. prosinca 2022.

Vrijeme čitanja: 20 minute Dora 2023 održat će se u Opatiji 11. veljače, a Vedran, Eva, Patrk i Helena otkrili su što očekuju od 18 odabranih kandidata.

Film

“The Crown” u svojoj četvrtoj sezoni ulazi u osamdesete!

the crown
Foto: YouTube screenshot
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Prije nekoliko dana Netflix je na svom YouTube kanalu objavio kratki uvid u sadržaj nove četvrte sezone serije „The Crown”.  Nakon što su prelaskom u treću sezonu promijenili čitavu glumačku postavu serije, u ovoj sezoni kraljicu nastavlja glumiti Olivia Colman, s Helenom Bonham Carter kao njenom sestrom princezom Margaret.

Budući da u četvrtoj sezoni radnja serije ulazi u novo desetljeće prošlog stoljeća, u seriji će se pojaviti novi likovi, a samim time i novi glumci. Fantastična Gillian Anderson već je bila najavljena kao premijerka Margaret Thatcher, a ulazak u osamdesete znači i dolazak princeze Diane, koju će glumiti mlada glumica Emma Corrin, koja je navodno producente serije očarala svojim glumačkim talentom.

Ovu će sezonu biti iznimno zanimljivo pratiti zbog prikaza propasti braka princa Charlesa i princeze Dijane za vrijeme željezne vladavine Margaret Thatcher, a kako će to izgledati možete provjeriti u kratkom prikazu.

(Visited 132 times, 1 visits today)
Be social

Komentari