Glazba

Tvornica najavljuje: Tridesetak koncerata do kraja lipnja, otvaranje novog prostora i povezivanje s regionalnim festivalima!

facebook.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
facebook.com
facebook.com

PR Tvornice okupio je novinarsku ekipu da im objavi kako „Tvornica ima plan“. Navedenim planom žele zacementirati vodeću poziciju kao koncertnog prostora koju su dobili posljednjih godina po broju koncerata, posjetitelja, po širokom spektru zastupljenih žanrova i kontinuitetu programa. Tako su predstavljene tri točke plana koje će biti provedene do kraja šestog mjeseca.

Tvornica kulture uživo:
Dobili smo kompletan uvid u koncertni program sljedeća 4 mjeseca, uz nekoliko dodatnih koncerata koji samo čekaju objavu.

Ožujak: Pink Studio, Jura Stublić i Film, General Woo, Ri Lit, Sabaton, Pavel, Postolar Tripper, Jessie Ware (na koju se očekuje odaziv publike iz susjednih zemalja), Dikobraz, 1984.

Travanj: Van Gogh, Nežni Dalibor, S3ngs, Less Than Jake, Nadeah, Meshuggah.

Svibanj: Suuns, Purling Hiss, Disciplin A Kitschme, Quasarr, Brkovi, Joe Satriani, The Jim Jones Revue.

Lipanj (mjesec s najzvučnijim imenima): Public Image Limited, Slayer, Down, Chrysta Bell.

Uz najavljene koncerte  Tvornica će i dalje gurati neke stalne programe koji se održavaju na tjednoj ili mjesečnoj bazi. Tako imamo Inkubator koji se radi u suradnji s portalom Ravno Do Dna, Chew The Fat, DNB event na kojem se zna skupiti i do 500 ljudi, pa će se daljnje održavanje istog seliti u veliki pogon Tvornice.

Tvornica Kulture i Subkulturni azil (SKA):
U ulici Pavla Hatza, na broju 17 otvara se nova ekstenzija tvornice kulture. Uz jedan postojeći klub na toj lokaciji, otvara se i novi jednostavnog imena „Klub“. Prostor će se koristiti za svirke demo bendova, isto kao i za koncerte koji se zbog gustoće programa neće moći održati u Tvornici.

Tvornica Kulture i prijatelji:
Povezivanje Tvornice s regionalnim filmskim i glazbenim festivalima (Motovun, Exit, Terraneo). Veza i prijateljstvo koja će se koristiti za međusobnu promociju.

Be social

Komentari